Οι ανακριτές καλούν για απολογία άλλον ένα βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Την πόρτα των ειδικών ανακριτριών, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, περνάει ένας ακόμη βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Με την κλήτευση του συγκεκριμένου προσώπου ο αριθμός των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες ανέρχεται πλέον στους δέκα.

Σύμφωνα με

πληροφορίες, πρόκειται για βουλευτή περιφέρειας, ο οποίος, εκτός από τη βουλευτική του ιδιότητα, φέρεται να εκτελούσε χρέη… μπράβου σε νυχτερινό μαγαζί.

Εν τω μεταξύ, η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που διενεργείται από τις ειδικές ανακρίτριες, προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Οι δύο ανακρίτριες καλούν επίσης σε απολογία τρία ακόμη πρόσωπα που φέρονται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονική απόπειρα σε βάρος αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα.

Τα πρόσωπα αυτά, που έχουν απολογηθεί ήδη για άλλες πράξεις στην ανακρίτρια Πειραιά, κατά τις ίδιες πληροφορίες, καλούνται να απολογηθούν επίσης για το κακούργημα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Τέλος, στο μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων που φέρεται να έχουν διαπραχθεί από μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προστίθεται ένα ακόμη αδίκημα, αυτό που αφορά σε διακεκριμένη οπλοκατοχή.

Η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί είναι κατά παντός υπευθύνου και αναμένεται να προσωποποιηθεί, στο πλαίσιο της ανάκρισης, το επόμενο διάστημα

Keywords
Τυχαία Θέματα