Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής τον…απελευθέρωσε

Ένα βίντεο που δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, να απελευθερώνει με το «έτσι θέλω» ένα νεαρό το οποίο είχε προσαγάγει η αστυνομία, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το video ντοκουμέντο του NewsIt καταγράφηκε χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των όσων έγιναν έξω από το θέατρο

Χυτήριο.

Η αστυνομία οδηγούσε στην κλούβα έναν νεαρό. Αλλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διαφωνεί. Φωνάζει ή μάλλον απαιτεί από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν ελεύθερο. «Αφήστε τον άνθρωπο ελεύθερο» λέει, ενώ ο προσαχθείς φωνάζει «δεν έχω κάνει τίποτα».

Ο κ. Παππάς παίρνει –κυριολεκτικά- αγκαλιά τον άνδρα, τον απομακρύνει από την κλούβα της αστυνομίας, τον πηγαίνει σε μια στάση λεωφορείου, τον χτυπά φιλικά στην πλάτη και τον αφήνει εκεί.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, όπως φαίνεται και από το video του NewsIt, η αστυνομία επιλέγει το ρόλο του απλού παρατηρητή. Δε συμμετέχει. Δεν παρεμβαίνει. Σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Όταν ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ του Newsit για ποιο λόγο άφησε τον βουλευτή να βγάλει τον προσαχθέντα από την κλούβα, εκείνος απάντησε πως οι προσαγωγές είναι εικονικές….

Keywords
Τυχαία Θέματα