Όταν δεν βρέχει ειδήσεις…αλλά κουτσουλιές και άλλα πολλά!

Tην ώρα που ο δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου Fox40, Paul Robins, αναλύει σε ζωντανή μετάδοση τις επιδόσεις των Giants, το κακό δεν αργεί να έλθει… Κι έρχεται από ψηλά…

Ένα περιστέρι «βομβαρδίζει» με κουτσουλιές τον παρουσιαστή με τα σκάγια να χτυπούν ολόκληρη την αριστερή πλευρά του. Από το κεφάλι και το πρόσωπο στα χέρια και τον κορμό, ο άτυχος άνδρας «λούζεται» με τις ακαθαρσίες.

Μετά το πρώτο σοκ

και το σάστισμα, ακολουθεί πολύ πολύ γέλιο. «Δεν έχετε ιδέα τι έχω πληρώσει για το παλτό αυτό» λέει ο Robins ενώ σκουπίζεται και σκουπίζεται. Και σκουπίζεται. «Βρέχει, εδώ, στο Σαν Φραντσίσκο! Βρέχει κουτσουλιές!» συνεχίζει να περιγράφει σε ζωντανή μετάδοση. Όσο για τη συμπαρουσιάστριά του, δε μπορεί να πάρει ανάσα από τα γέλια. Κι έπειτα βάζει τα γυαλιά του. Διακοσμημένα φυσικά με μια κουτσουλιά.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο παρουσίασε στην εκπομπή του ο διάσημος άνκορμαν, Anderson Cooper. Στο ίδιο βίντεο μπορείτε να δείτε επίσης μια αράχνη να περπατά αμέριμνη σε έναν παρουσιαστή την ώρα των ειδήσεων, αλλά και μια κατσαρίδα να βολτάρει στους ώμους ενός δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Ασημίνα Στέφα

Πηγή: exelixeis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα