Όταν η δύναμη της ψυχής φτάνει στο αποκορύφωμά της

Είναι κάποιες φορές που το να χάσεις σε έναν αγώνα ισοδυναμεί με 1000 νίκες.

Ο 13χρονος Τζάρετ από το Τενεσί, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Έχει τις δεξιότητες ενός μωρού 6 μηνών, αλλά ο εγκέφαλος του λειτουργεί σχεδόν φυσιολογικά. Το όνειρο του ήταν όμως να γίνει αθλητής στην Ελληνορωμαική πάλη. Εξέφρασε την επιθυμία του στον πατέρα του ο οποίος, υποστήριξε το “θέλω” του παιδιού του και τον δήλωσε σαν συμμετέχοντα, στους ετήσιους σχολικούς αγώνες πάλης, όλων των γυμνασίων της πολιτείας του Τενεσί. Ο 13χρονος Τζάρετ θα συμμετείχε με τα χρώματα του σχολείου του.

Μόλις έγινε η κλήρωση

έμαθαν και τον αντίπαλο του Τζάρετ. Ήταν ο Τζάστιν Κίβιτ, 12 ετών, από ένα άλλο γυμνάσιο. Ο πατέρας του Τζάρετ τηλεφώνησε στον προπονητή της αντίπαλης ομάδας για να του εξηγήσει πως έχει η κατάσταση. Ο προπονητής, που είχε ακουστά για τον Τζάρετ, τον καθησύχασε: “Όλα θα πάνε καλά. Ο Κίβιτ, είναι ένα καταπληκτικό παιδί με χρυσή καρδιά”

Η ημέρα των αγώνων έφτασε στο κατάμεστο από γονείς και μαθητές, στάδιο. Ο πατέρας του 13χρονου τον μετέφερε στο παρκέ. Οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν απέναντι ο ένας από τον άλλον, έδωσαν τα χέρια και ο αγώνας ξεκίνησε.

Δείτε τι συνέβη

Keywords
Τυχαία Θέματα