Π. Σκουρλέτης: διαψεύδει την κα Κατσέλη

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση www.readyo.gr όχι μόνο διέψευσε ότι υπάρχει συζήτηση με την κα Κατσέλη, η οποία έχει χρονοδιάγραμμα τριών μηνών, όπως η ίδια άφησε πριν από δύο ημέρες να εννοηθεί.

«Η κα Κατσέλη, φαντάζομαι, κατέθεσε τις δικές της προθέσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πάνος Σκουρλέτης, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση της κας Λούκας Κατσέλη

στην οποία προανήγγειλε τη συνεργασία της με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν υπάρχει κανενός άλλου είδους συζήτηση που να είναι σε εξέλιξη και να προδιαγράφει μάλιστα μια κατάληξη, σαν αυτή που μου λέτε, εντός του επόμενου τριμήνου. Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής», είπε συγκεκριμένα.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με ευρύ άσμα πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες αντιστρατεύονται το μνημόνιο, όμως «από εκεί και πέρα, αυτό το οποίο η κυρία Κατσέλη παρουσίασε, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι «συμφωνία η οποία να έχει κλείσει, να έχει δρομολογηθεί και να επίκειται να ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες, όχι δεν ισχύει» και είπε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν αναμένεται κάτι «ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως».

Δυσαρέσκεια για την α Κατσέλη υπήρξε και στην Αριστερή Πλατφόρμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη. Σε σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε στην iskra.gr, η οποία εκφράζει τις απόψεις της συγκεκριμένης τάσης μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζεται η αντίδραση «πολιτικών κύκλων που δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι «έλεγαν ότι μια συνεργασία «Κοινωνικής Συμφωνίας» και ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν έκπληξη πρώτου μεγέθους, αφού οι πολιτικές θέσεις των δύο πλευρών είναι ασύμπτωτες σε πολύ κρίσιμα θέματα, ενώ παρέπεμπαν σχετικά στις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα