Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους

Χθες ανακοίνωσαν το χωρισμό τους με μια κοινή δήλωση ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Οι δυο τους μετά από 18 χρόνια γάμου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, κρατώντας ανέπαφα τα αποθέματα αγάπης που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, η είδηση του διαζυγίου έσκασε σαν βόμβα λίγες μέρες μετά το τέλος της εκπομπής “Πρωινό mou”, που παρουσίαζαν μαζί αυτήν τη χρονιά.

Την είδηση του χωρισμού τους ανακοίνωνσαν μέσα από το site της Τζένης, το Jennygr αλλά και του Πέτρου koolnews γράφοντας πως

προσπάθησαν αρκετό καιρό να σώσουν το γάμο τους, αλλά τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν και να κρατήσουν ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση του Πέτρου και της Τζένης:

Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ” όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια».

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος

Σίγουρα, παρά την απόφασή τους, τους συνδέει μια αγάπη τόσο του ενός για τον άλλο όσο και για τα τρία παιδιά τους που τα λατρεύουν όσο τίποτα άλλο.

Η οικογένειά τους που έμεινε δεμένη παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια με την κατάρρευση της ΙΜΑΚΟ, και σίγουρα τα 20 χρόνια που έζησαν μαζί αποδεικνύουν πως αγαπήθηκαν πολύ. Και έμειναν μαζί στην άνοδο και στην πτώση..

Αξίζει μάλιστα, αναφέρουμε πως παρά την κρίση στο γάμο τους, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να δείχνουν την τρυφερότητα τους ο ένας στον άλλον και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Πηγή:tlife

Keywords
Τυχαία Θέματα