Πήραν στο κυνήγι την τρόικα και πέταξαν σκουπίδια στην είσοδο της ΚΕΔΕ!

Δύσκολες στιγμές πέρασε πριν από λίγο το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας. Το ραντεβού της με την ΚΕΔΕ ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

Συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ τοποθέτησαν κάδους σκουπιδιών μπροστά από την είσοδο του κτιρίου και Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ), στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Γενναδίου, με σκοπό να αποτρέψουν την πρόσβαση των επικεφαλής της Τρόικας στο σημείο, για τη συνάντηση με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Παρά την αποκλεισμένη

είσοδο, το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας έφτασε λίγο πριν το σημείο, αλλά μόλις έγιναν αντιληπτοί, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στην κυριολεξία τους πήραν στο κυνήγι.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους εργαζόμενους να τρέχουν και το κλιμάκιο να σκορπίζεται. Μέσα στην ένταση της στιγμής οι εργαζόμενοι κατά λάθος πήραν στο κυνήγι μία κοπέλα που δεν ήταν υπάλληλος του τεχνικού κλιμακίου, αλλά μεταφράστρια και συνόδευε το κλιμάκιο.

Η κοπέλα φοβισμένη αναγκάστηκε να μπει μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο, προκειμένου να προφυλαχθεί μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Πολυμερόπουλος μιλώντας στο NewsIt δεν διέψευσε το γεγονός και απλά έκανε λόγο για μία αυθόρμητη κίνηση των εργαζομένων.

Δείτε το βίντεο από το newsit:

Keywords
Τυχαία Θέματα