Ποιά είναι η πασίγνωστη ηθοποιός που ξυλοκοπούσε ο Μπάρκουλης

Ποικίλες αντδράσεις προκάλεσε η εξομολόγηση του Ανδρέα Μπάρκουλη ότι έσπαγε στο ξύλο τη σύντροφό του. Ποια, όμως, είναι αυτή η γυναίκα;

Πριν από μερικές ημέρες η Espresso επιχείρησε να σκιαγραφήσει το προφίλ της συγκεκριμένης γυναίκας. Πρόκειται για διάσημη ηθοποιό, η οποία έγραψε λαμπρή ιστορία στο ελληνικό σινεμά την ίδια εποχή με εκείνον. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις μαρτυρίες που κατάφερε να συγκεντρώσει ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος υπογράφει και το σχετικό ρεπορτάζ στην Espresso.

Είναι

μια δυναμική γυναίκα με την οποία διατηρούσε… επεισοδιακό δεσμό, αφού πραγματικά έπεφτε πολύ ξύλο. Λέγεται πως η εν λόγω ηθοποιός είχε σχέση αγάπης και μίσους μαζί του και μάλιστα κάποια στιγμή ακούστηκε ότι είχε παίξει ρόλο στο να γίνει γνωστό πως ο ηθοποιός ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά, γεγονός που τον οδήγησε τότε να… ξενιτευτεί στην Αμερική. Είναι γνωστό για την ηθοποιό ότι και με άλλους άντρες που είχε σχέση μετά τον Μπάρκουλη το… ξύλο δεν έλειπε. Μπορεί και να της άρεσε….

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει περάσει τα τελευταία χρόνια αρκετές περιπέτειες με την υγεία της, έχει περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Keywords
Αναζητήσεις
ποια ηθοποιο χτυπουσε ο μπαρκουλης, μπαρκουλης ξυλοκοπουσε ποια ηθοποιο
Τυχαία Θέματα