Ποιοί celebrities χώρισαν το 2012! [εικόνες]

Εκτός από ευτυχισμένα ζευγάρια που μονοπώλησαν τα εξώφυλλα των περιοδικών με τον έρωτά τους, το 2012 είχε και αρκετούς χωρισμούς, Ας θυμηθούμε τους πιο πολυσυζητημένους από αυτούς.

Νίνα Λοτσάρη – Κωνσταντίνος Σκορδάλης

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο της χρονιάς. Η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 10 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών. Αν και το διαζύγιό τους δεν έχει εκδοθεί ακόμη, ο χωρισμός τους είναι οριστικός, ενώ η 38χρονη ηθοποιός έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή στο πλευρό ενός νέου συντρόφου.

Αγγελική

Ηλιάδη – Κώστας Μηλιωτάκης

Ενώ όλη η εγχώρια showbiz περίμενε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στα μέσα του καλοκαιριού, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης έπαψαν να είναι μαζί. Μετά από ένα διάστημα σχετικής φημολογίας, οι δυο τους επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, αλλά δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερη έκταση στο συγκεκριμένο θέμα. Αν και οι σχέσεις τους, μετά τον χωρισμό, δεν είναι κακές, η επαγγελματική τους συνεργασία διακόπηκε– ο νεαρός μουσικοσυνθέτης ήταν ένας από τους βασικούς της συνεργάτες από τα πρώτα της βήματα στο χώρο.

Χρήστος Βασιλόπουλος – Αντωνία Βεντούρα

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αντωνία Βεντούρα αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μέσα στον Δεκέμβριο του 2012, όταν εκείνη έφυγε από το σπίτι που διέμεναν τον τελευταίο χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου είχαν μετακομίσει μετά τον γάμο τους.

Γιώργος Σαμπάνης – Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ

Οι φήμες για τον χωρισμό τους κυκλοφόρησαν στα τέλη της άνοιξης του 2012. Μέσα στον Ιούνιο, η Πατρίτσια Περιστέρη επιβεβαίωσε πως έπαψε να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Σαμπάνη, μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κοινής πορείας. Η νεαρή ηθοποιός τους επόμενους μήνες δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση με νέο σύντροφο, ωστόσο πρόσφατα οι φήμες έκαναν λόγο για μιά πιό στενή σχέση με τον Δήμο Αναστασιάδη. Παράλληλα, ο Γιώργος Σαμπάνης βρίσκεται ήδη σε μία νέα σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένος.

Πέτρος Λαγούτης – Κατερίνα Παπουτσάκη

Αν και σήμερα πλέει σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το πρώτο της παιδί στο πλυερό του συζύγου της Παναγιώτη Πιλαφά η Κατερίνα Παπουτσάκη απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας μέσα στο 2012 και για έναν χωρισμό, αυτόν από τον Πέτρο Λαγούτη. Οι δυο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι στις αρχές της χρονιάς. Ανάμεσα σε όσα είχε εξομολογηθεί στον φίλο του, ο Πέτρος Λαγούτης τότε είχε τονίσει ότι όλα έγιναν σε καθαρά πολιτισμένο περιβάλλον και πως δεν υπάρχει κακό κλίμα μεταξύ του ίδιου και της πρώην συντρόφου του.

Δήμητρα Ματσούκα – Φώτης Βαλλάτος

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος ήταν ζευγάρι επί σειρά ετών, κάτι που άλλαξε στις αρχές του 2012. Η 38χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον γνωστό δημοσιογράφο στις αρχές της χρονιάς. Αργότερα μέσα στη χρονιά, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που παρουσίαζαν την Δήμητρα Ματσούκα ευτυχισμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Φιξ, δεσμός που έριξε αυλαία πρόσφατα.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Καμενίδης

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Καμενίδης υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της εγχώριας showbiz για αρκετά χρόνια. Μέσα στο 2011 δήλωναν πως θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδάκι, ωστόσο στα μέσα του 2012 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Αν και αρχικά οι σχέσεις τους έδειχναν καλές, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς το πρώην ζευγάρι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, με την τραγουδίστρια να ζητά ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, ώστε να διαφυλάξει την προσωπική της ζωή από εκείνον.

Πηγή: Yupiii.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιοί, 2012 [εικόνες],poioi, 2012 [eikones]