Ψαριανός στο nocomments: Θα ψηφίσω παρών αλλά εάν κάποιοι αλλάξουν στάση θα ψηφίσω ναι στα μέτρα

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στο nocomments.gr δηλώνει ότι θα ψηφίσει παρών στην περίπτωση που όλοι οι Βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ακολουθήσουν τη γραμμή του Φώτη Κουβέλη. Σε αντίθετη περίπτωση, εαν δηλαδή κάποιος

καταψηφίσει τα μέτρα, τότε θα πεί το ναι στο πολυνομοσχέδιο.

H πρόταση μου στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ ήταν να ψηφίσουμε ναι στα μέτρα και ναι στον προυπολογισμό. Όμως αυτή η πρόταση δεν πέρασε και όλοι οι βουλευτές δεσμευτήκαμε ότι θα ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή. Να πούμε παρών στο πολυνομοσχέδιο και ναι στον προυπολογισμό. Αυτό λοιπόν θα κάνω και εγώ.

Ο Βουλευτής τηςε ΔΗΜΑΡ όμως τόνισε ότι σε περίπτωση που κάποιος απο τους βουλευτές αλλάξει στάση και καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο τότε ο ίδιος θα ψηφίσει ναι στα μέτρα.

Παρόλο που διαφωνώ με τα εργασιακά είχα αποφασίσει να ψηφίσω ναι. Όμως θα ακολουθήσω τη γραμμή του κόμματος. Εαν όμως κάποιοι αλλάξουν στάση και δεν τηρήσουν τη δέσμευσή τους τότε και εγώ θα κάνω αυτό που είχα αποφασίσει.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει στο nocomments.gr ότι ο πρωθυπουργός Αντωνης Σαμαράς έκανε λάθος όταν δήλωνε ότι η διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε και ότι αυτός θα είναι υπεύθυνος εαν δεν περάσουν τα μέτρα καθώς θα μπορούσε να καταθέσει το πολυνομοσχέδιο σε τουλάχιστον 2 διαφορετικά άρθρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα