Ραγδαίες εξελίξεις: Πάμε σε εκλογές για να γλιτώσει ο Παπακωνσταντίνου;

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στο ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 24ωρα, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και το λουκέτο στην ΕΡΤ. Μετά την αρχική αντίδραση για το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης και την προσπάθεια εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται να βρίσκεται μεταξύ «σφύρας και άκμονος» στο εσωτερικό του κόμματος του.

Οι πιέσεις που δέχτηκε τις πρώτες

ώρες μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ, να βγεί απέναντι στον Σαμαρά και να έρθει σε άμεση ρήξη με τον κυβερνητικό συνασπισμό φαίνεται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να έχουν πυκνώσει.

Τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του nocomments δέχεται έντονες πιέσεις κυρίως από Παπανδρεϊκούς βουλευτές να προχωρήσει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Σαμαρά έτσι ώστε να δημιουργηθεί ρήγμα στην κυβερνητική συνοχή και να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Οι πιέσεις αυτές μάλιστα έχουν ως στόχο την παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Με λίγα λόγια η υπόθεση της ΕΡΤ να χρησιμοποιηθεί ως «Δούρειος Ίππος» για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και των ευθυνών του πρώην «τσάρου» της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα