Σέντρα στο Μουντιάλ της φτώχειας [Εικόνες-βίντεο]

Πρωτοφανή επεισόδια -όπως ήταν αναπόφευκτο- έχουν ξεσπάσει σε όλη τη Βραζιλία, και ειδικά στο Σάο Πάολο, όπου σε λίγη ώρα ο διαιτητής θα σφυρίξει το εναρκτήριο λάκτισμα για την πρεμιέρα του Μουντιάλ, στον αγώνα Βραζιλία – Κροατία. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες, με σύνθημα «θέλουμε κοινωνικές παροχές και όχι μπάλα» ξεχύθηκαν για μια ακόμη φορά, τους τελευταίους μήνες, στους δρόμους, αντιδρώντας στη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θεωρώντας ότι ο πλούτος της χώρας που ξοδεύεται δεν κατευθύνεται εκεί που πρέπει, για την κάλυψη δηλαδή των βασικών αναγκών των πολιτών.

Εκτεταμένα

επεισόδια με την αστυνομία, οδομαχίες, φωτιές, λεηλασίες καταστημάτων, χρήση χημικών και πολυάριθμοι τραυματισμοί, συνθέτουν το σκηνικό με το οποίο η πρωτεύουσα της Βραζιλίας υποδέχεται τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του κόσμου. Τα εκρηκτικά κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και πολλά χρόνια τη «χώρα του καφέ», αναδεικνύονται με τον πιο εμφατικό τρόπο με αφορμή τη διοργάνωση του Μουντιάλ.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο από την κατάσταση -εκτός γηπέδων- στη Βραζιλία. Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 160.000 αστυνομικοί έχουν επιστρατευθεί για την ασφάλεια της διοργάνωσης.

Ως τραγική ειρωνία, να σημειωθεί ότι το ποδόσφαιρο θεωρείται στη Βραζιλία κάτι σαν «θρησκεία», με την παραδοσιακά πανίσχυρη εθνική ομάδα να αποτελεί σύμβολο υπερηφάνειας και χαράς διαχρονικά για τους 200 εκατομμύρια κατοίκους της. Οι οποίοι όμως πλέον, εξαντλημένοι από τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, τη φτώχεια και την ακραία εγκληματικότητα που πλήττει τη χώρα, δεν είναι διατεθειμένοι, σε μεγάλο ποσοστό, να υποδεχτούν την παγκόσμια ποδοσφαιρική γιορτή με τον τρόπο που είχαν φανταστεί οι διοργανωτές και η FIFA.

Αρχίζει ο μήνας της ποδοσφαιρικής πανδαισίας

Η γιορτή της στρογγυλής θεάς θα ξεκινήσει με μία φαντασμαγορική τελετή έναρξης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας της διοργάνωσης, με τη οικοδέσποινα να κοντράρεται με την φιλόδοξη Κροατία στις (23:00).

Πρεμιέρα στο Σάο Πάολο

Η τελετή θα αρχίσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) αλλά σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους η ακριβής ώρα έναρξης είναι 21:15. Στο γήπεδο θα βρίσκονται δημοσιογράφοι, ηγέτες και αρχηγοί κρατών και καλεσμένοι της FIFA, ανάμεσα στους 62.000 φίλους του ποδοσφαίρου. Η FIFA είχε ζητήσει να διατεθούν 68.000 εισιτήρια όμως η χωρητικότητα του γηπέδου μειώθηκε καθώς τα καθισμάτων που έπρεπε να μείνουν κενά έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η οπτική απεικόνιση της τελετής.

Κεντρικό στοιχείο θα είναι η «ζωντανή μπάλα», όπως την αποκαλούν οι Βραζιλιάνοι, η οποία θα κινείται. Περίπου ένα λεπτό θα διαρκέσει η συμβολική επίδειξη του ανάπηρου ο οποίος αναμένεται, φορώντας μία ειδική μεταλλική στολή, να σηκωθεί από το καροτσάκι του, να κάνει μερικά βήματα μέσα στο γήπεδο του Σάο Πάολο και να κλωτσήσει την μπάλα του Μουντιάλ. Πίσω από τη θαυματουργή στολή βρίσκεται ο διάσημος νευροχειρουργός Μιγκέλ Νικολέλης, γνωστός και ως «γητευτής του εγκεφάλου».

Όσον αφορά τη μουσική, πρωταγωνιστές θα είναι ο ράπερ Pitbull, η τραγουδίστρια Claudia Leitte, συνοδευόμενη από τους τυμπανιστές Olodum, και βέβαια η πολυσυζητημένη Jennifer Lopez, η οποία φέρεται να συμφώνησε την τελευταία στιγμή και θα τραγουδήσει το τραγούδι της διοργάνωσης με τίτλο «We Are One».

Η πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ και ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-μουν είναι αυτοί που θα κηρύξουν την έναρξη της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το προεδρικό Μέγαρο της Βραζιλίας, έντεκα αρχηγοί κρατών έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην τελετή. Πρόκειται για τον πρωθυπουργό της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, την πρόεδρος της Χιλής, Μισέλε Μπασελέτ, τον πρόεδρο του Εκουαδόρ, Ραφαέλ Κορέα, τον πρόεδρο της Ουρουγουάης, Χοσέ Μουγίκα, τον πρόεδρο της Γκάνας, Τζον Ντραμανί, τον πρόεδρο της Αγκόλα, Χοσέ Εδουάρδο ντος Σάντος, ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, τον πρόεδρο της Γκαμπόν, Αλί Μπόνγκο Ολίμπα, τον πρόεδρο της Παραγουάης, Οράσιο Καρτές, τον πρόεδρο του Σουρινάμ, Ντεζίρε, Ντελάνο, Μπουτέρσε και τον εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Ταμίν Αλ Τάνι.

Σε απεργιακό κλοιό

Πάντως η τοπική κοινωνία είναι σε αναβρασμό. Οι αντιδράσεις για το υπέρογκο κόστος της διοργάνωσης συνεχίζονται αμείωτες και εκφράζονται με απεργίες κοινωνικών ομάδων που σχετίζονται με το Μουντιάλ.

Παράλληλα, οι καθυστερήσεις στα έργα υποδομής είναι τεράστιες και γήπεδα στα οποία σε θα πρέπει να φιλοξενηθούν αγώνες του Μουντιάλ, όπως για παράδειγμα το «Αρένα Αμαζόνια» στο Μανάους, ακόμη δεν έχουν παραδοθεί! Το ίδιο και το νέο τέρμιναλ στο Σάο Πάολο, μιας πόλης περίπου 11,5 εκ. κατοίκων, το αεροδρόμιο της οποίας θα πρέπει να εξυπηρετήσει τεράστιο όγκο επισκεπτών.

Ώρα για σέντρα!

Στο αγωνιστικό μέρος, η πρώτη… παράσταση θα δοθεί στο Σάο Πάολο. Η «σελεσάο» του Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα επιδιώξει να αποφύγει την… έκπληξη που συνοδεύει τις πρεμιέρες και να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κροατία!

Στο 4-2-3-1 ηγέτης θα είναι ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα ξεκινά από το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και θα συγκλίνει έχοντας έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο αγαπημένος παίκτης του Σκολάρι, Φρεντ, ενώ θα έχει βοήθειες από τους Όσκαρ και Χουλκ. Παουλίνιο και Λουίς Γκουστάβο θα παίξουν στα χαφ, την τετράδα της άμυνας θα συνθέσουν οι Ντάνι Άλβες, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα και Μαρσέλο, ενώ στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Σέζαρ.

Για την Κροατία νοκ άουτ είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ισλανδία τον Νοέμβριο. Αμφίβολος είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκου, ενώ στον πάγκο αναμένεται να μείνει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Για τους Κροάτες ο Στίπε Πλετίκοσα θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ οι τέσσερις στην άμυνα θα είναι οι Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν και Βερσάλικο. Οι Μόντριτς και Βουκόγιεβιτς θα είναι στον άξονα, έχοντας μπροστά τους, τους Κόβασιτς, Ράκιτιτς και Πέρισιτς. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Όλιτς.

Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες έχουν δώσει μεταξύ τους δύο παιχνίδια. Σε κανένα από αυτά δεν έχει νικήσει η Κροατία. Η Βραζιλία έχει πάρει μια νίκη και το άλλο ματς έχει έρθει ισόπαλο.

Βραζιλία – Κροατία

Γήπεδο: Αρένα Κορίνθιανς, Σάο Πάολο

Ώρα Έναρξης: 23:00-ΝΕΡΙΤ

Διαιτητής: Γιουίτσι Νισιμούρα (Ιαπωνία)

Ο όμιλος της Εθνικής!

Ο τρίτος όμιλος είναι αυτός στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας με αντιπάλους τις Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωία.

Το μεγάλο όνομα απουσιάζει και έτσι δικαίως θεωρείται ένας από τους πιο αμφίρροπους ομίλους. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα λάβει μέρος για τρίτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, δεύτερη συνεχόμενη και ο στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αντίπαλοι σε αυτή την προσπάθεια είναι η Κολομβία, η Ακτή Ελεφαντοστού και η Ιαπωνία. Ο Φερνάντο Σάντος, που έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή του δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος και έμεινε εκτός αποστολής.

Το σύστημα δεν αλλάξει, καθώς το 4-3-3 οδήγησε την Ελλάδα στην Βραζιλία, ενώ ο Πορτογάλος δείχνει να έχει αποφασίσει και τους 11 που θα ξεκινήσουν στην πρεμιέρα, εκτός αν υπάρξουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής το Σάββατο στις 14 Ιουνίου είναι η Κολομβία που θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς το μεγάλο της αστέρι και τον μεγάλο απόντα του Μουντιάλ, Φαλκάο. Η ομάδα της Λατινικής Αμερικής εξασφάλισε εύκολα την πρόκριση καθώς τερμάτισε δεύτερη, πίσω μόνο από την Αργεντινή, με 9 νίκες σε 16 αγώνες δείχνοντας ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι αρκετά υψηλοί.

Χωρίς Φαλκάο η Κολομβία

Ο Φαλκάο μπορεί να απουσιάζει αλλά στην επιθετική γραμμή της ομάδα τους Πέκερμαν βρίσκονται οι Μπάκα και Τζάκσον Μαρτίνεζ έτοιμοι να αντικαταστήσουν επάξια τον επιθετικό της Μονακό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κολομβία επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια, όταν και έλαβε μέρος σε αυτό της Γαλλίας το 1998. Δεύτερος αντίπαλος της Ελλάδας, στις 19 Ιουνίου είναι η Ιαπωνία. Μία χώρα που δίνει το “παρών” σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και κάτι τέτοιο μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Τα «μηχανάκια» του Αλμπέρτο Τζακερόνι είναι λογικό ότι θα βάλουν δύσκολα απέναντι στους αντιπάλους τους και στόχος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση, ότι δηλαδή έκαναν και το 2010. Εφτά από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα, ενώ οι, Χόντα (Μίλαν), Ναγκατόμο (Ίντερ) και Καγκάβα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), είναι οι παίκτες που θα αναλάβουν και τις περισσότερες πρωτοβουλίες για τους Ιάπωνες. Στον τρίτο όμιλο συμμετέχει και η Ακτή Ελεφαντοστού, μία ομάδα “γερασμένη” αλλά παράλληλα και έμπειρη που αν βγουν αληθινά τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με παίκτες όπως ο Ντιντιέ Ντρογκμά ο Γιάγια Τουρέ, ο Καλού και ο Ζερβίνιο η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί θα προσπαθήσει να κάνει ότι δεν πέτυχε το 2006 και το 2010. Να πάρει δηλαδή την πρόκριση για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα του Γ” ομίλου

14/6 Κολομβία – Ελλάδα 19:00

15/6 Ακτή Ελεφαντοστού – Ιαπωνία 04:00

19/6 Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού 19:00

20/6 ΙαπωνίαΕλλάδα 01:00

24/6 Ιαπωνία – Κολομβία 23:00

24/6 Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού 23:00

Το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντιάλ

Πέμπτη 12 Ιουνίου

22:00 – 23:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ» «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:30 ΒΡΑΖΙΛΙΑΚΡΟΑΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:45 – 02:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Παρασκευή 13 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΜΕΞΙΚΟ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΙΣΠΑΝΙΑΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΧΙΛΗΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Σάββατο 14 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΑΓΓΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

03:00- 04:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

04:00 – 05:45 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥΙΑΠΩΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Κυριακή 15 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΕΛΒΕΤΙΑΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΓΑΛΛΙΑΟΝΔΟΥΡΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΒΟΣΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Δευτέρα 16 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΙΡΑΝ – ΝΙΓΗΡΙΑ

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΓΚΑΝΑΗΠΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Τρίτη 17 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΒΕΛΓΙΟΑΛΓΕΡΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΒΡΑΖΙΛΙΑΜΕΞΙΚΟ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΡΩΣΙΑ – ΚΟΡΕΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Τετάρτη 18 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΙΣΠΑΝΙΑΧΙΛΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΚΡΟΑΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Πέμπτη 19 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

22:00 – 23:45 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΑΓΓΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΙΑΠΩΝΙΑΕΛΛΑΔΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

03:00 – 04:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Παρασκευή 20 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΙΤΑΛΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΕΛΒΕΤΙΑΓΑΛΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΟΝΔΟΥΡΑΕΚΟΥΑΔΟΡ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Σάββατο 21 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΙΡΑΝ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΓΕΡΜΑΝΙΑΓΚΑΝΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΝΙΓΗΡΙΑΒΟΣΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Κυριακή 22 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΒΕΛΓΙΟ – ΡΩΣΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 ΚΟΡΕΑΑΛΓΕΡΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

01:00 – 02:45 ΗΠΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

Δευτέρα 23 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΟΛΛΑΝΔΙΑΧΙΛΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:30 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΙΣΠΑΝΙΑ (σε μαγνητοσκόπηση)

22:45 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 ΚΑΜΕΡΟΥΝ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

01:00 – 02:30 ΚΡΟΑΤΙΑΜΕΞΙΚΟ (σε μαγνητοσκόπηση)

02:45 – 03:00 POST – GAME

Τρίτη 24 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΙΤΑΛΙΑΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:30 ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΑ (σε μαγνητοσκόπηση)

22:45 – 23:00 PRE – GAME

23:00 – 00:45 ΕΛΛΑΔΑΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

01:00 – 02:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

02:00 – 03:45 ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ (σε μαγνητοσκόπηση)

Τετάρτη 25 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΝΙΓΗΡΙΑΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:30 ΒΟΣΝΙΑΙΡΑΝ (σε μαγνητοσκόπηση)

22:45 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 ΕΚΟΥΑΔΟΡΓΑΛΛΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

01:00 – 02:30 ΟΝΔΟΥΡΑΕΛΒΕΤΙΑ (σε μαγνητοσκόπηση)

02:45 – 03:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Πέμπτη 26 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΓΚΑΝΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 22:30 ΗΠΑΓΕΡΜΑΝΙΑ (σε μαγνητοσκόπηση)

22:45 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 ΚΟΡΕΑΒΕΛΓΙΟ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

01:00 – 02:30 ΑΛΓΕΡΙΑ – ΡΩΣΙΑ (σε μαγνητοσκόπηση)

Σάββατο 28 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16» (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD)

21:00 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

01:00 – 01:30 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Κυριακή 29 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

21:00 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

01:00 – 01:30 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Δευτέρα 30 Ιουνίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

21:00 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

01:00 – 01:30 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Τρίτη 1 Ιουλίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

21:00 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Νοκ άουτ αγώνας για τους «16»

01:00 – 01:30 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Τετάρτη 2 Ιουλίου

22:45 – 00:00 Εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Πέμπτη 3 Ιουλίου

22:45 – 00:00 Εκπομπή

Παρασκευή 4 Ιουλίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 Προημιτελικός

21:00 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Προημιτελικός

01:00 – 01:30 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Σάββατο 5 Ιουλίου

18:00 – 19:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

19:00 – 20:45 Προημιτελικός

21:00 – 23:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Προημιτελικός

01:00 – 01:30 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Κυριακή 6 Ιουλίου

22:45 – 00:00 Εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Δευτέρα 7 Ιουλίου

22:45 – 00:00 Εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Τρίτη 8 Ιουλίου

22:00 – 23:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Ημιτελικός

01:00– 02:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Τετάρτη 9 Ιουλίου

22:00 – 23:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Ημιτελικός

01:00 – 02:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Πέμπτη 10 Ιουλίου

22:45 – 00:00 Εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Παρασκευή 11 Ιουλίου

22:45 – 00:00 Εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Σάββατο 12 Ιουλίου

22:00 – 23:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

23:00 – 00:45 Μικρός τελικός

01:00 – 02:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Κυριακή 13 Ιουλίου

21:00 – 22:00 Pre game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

22:00 – 23:45 Τελικός

00:00 – 01:00 Post game εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ»

Πηγή:zougla.gr

Keywords
μουντιαλ 2014, σεντρα, μουντιαλ, Τελετή Έναρξης, jennifer lopez, ραφαέλ κορέα, ακτη ελεφαντοστου, fifa, εισιτήρια, pitbull, jennifer, lopez, κορεα, απεργιες, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, χουλκ, χαφ, νοκ, ιαπωνια, ελλαδα, ιουνίου, γαλλια, game, ωρα, βραζιλια, κροατια, μεξικο, ισπανια, ολλανδια, χιλη, αυστραλια, ουρουγουαη, ιταλια, ελβετια, εκουαδορ, ονδουρα, αργεντινη, βοσνια, γερμανια, πορτογαλια, ιραν, γκανα, ηπα, βελγιο, αλγερια, νιγηρια, zougla, κινηση στους δρομους, παναθηναικος, Αμπελώνες Χιλής, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, αλλαγη ωρας, απεργια 9 ιουνιου, απεργια 15 ιουνιου, απεργια 28 ιουνιου, απεργια 29 ιουνιου, Jorge Luis Borges, σουλτάν μπιν νάσερ φαρχάν αλ σαούντ, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, Τελετή Λήξης, εκλογες ηπα, αλλαγη ωρας 2013, Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, κοινωνια, ουρουγουαη, βιντεο, ρωσία, αργεντινη, αστυνομια, αυστραλια, βελγιο, βραζιλια, γερμανια, γηπεδα, εγκληματικοτητα, εθνικη, ηγετης, ηπα, ιραν, ισπανια, ισλανδια, ιταλια, κοντρα, μουσικη, ολλανδια, παιχνιδια, προγραμμα, τηλεοπτικο προγραμμα, φτωχεια, χιλη, ωρα, game, jennifer lopez, αγωνες, αεροδρομιο, αξιζει, ακτη ελεφαντοστου, αλγερια, αμυνα, αγκολα, αφορμη, βοσνια, βρισκεται, γηπεδο, γκανα, δειχνει, δοθει, δωσει, εβο, ευκολα, ειρωνια, εισιτήρια, εκουαδορ, εκρηκτικα, ελβετια, ενημερωση, εργα, επρεπε, εστια, ζοσέ μουρινιο, ιδιο, υπηρεσιες, καταρ, κυπελλο, κροατια, μεξικο, μηνες, μονακο, νιγηρια, νικη, νοκ, ομαδα, ομιλος, ονδουρα, ονομα, ποδοσφαιρο, πεμπτη, πορτογαλια, προβληματα, πρωταγωνιστες, ραφαέλ κορέα, ρολο, σαο παολο, σαο, σαββατο, συνεχεια, τιαγκο σιλβα, τραγουδιστρια, τριτη, φορα, χαφ, χοντα, αγωνας, ασφαλεια, βηματα, επεισοδια, fifa, γιορτη, ηγετες, χωρα, pitbull, ιουνίου, jennifer, γκανας, κυριακου, lopez, μεινει, μπροστα, ογκο, ομαδες, παιχνιδι, χοσε, χουλκ, γιαγια
Τυχαία Θέματα