Σκάει η «βόμβα» του Ολυμπιακού από…

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα -ενδεχομένως και εντός της ημέρας- να προκύψει μεταγραφικό ταξίδι-αστραπή ανθρώπου του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Πιθανότερος προορισμός, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, φαίνεται να είναι η Ιταλία, μιας και στη γείτονα χώρα οι Ερυθρόλευκοι έχουν αυτή τη στιγμή τις περισσότερες ανοιχτές υποθέσεις.

Όπως είναι γνωστό, «παίζει» πάντα του Ρομπίνιο, που είναι η μεγάλη «βόμβα» που παλεύουν οι πρωταθλητές, ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Νιάνγκ, Πάντεφ, Ζαπάτα και

Μπιάνκι.

Πάντως, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να εξετάζουν ακόμα μία υπόθεση-έκπληξη από τη γείτονα χώρα αφού υπάρχει μία εκτίμηση που λέει ότι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης δεν έχει γραφτεί ακόμα στον Τύπο ή έχει αναφερθεί αλλά έχει περάσει στα ψιλά.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση αρέσκεται, άλλωστε, να αιφνιδιάζει μεταγραφικά και να ανακοινώνει παίκτες προλαβαίνοντας τους πάντες. Έτσι έγινε πέρυσι με τον Σαβιόλα, έτσι ενήργησε και φέτος ο Ολυμπιακός και με τον Ρομπίνιο, ωστόσο δεν υπολόγιζε στον …μαρτυριάρη Γκαλιάνι.

Όπως και να έχει, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αξιωματούχος των Ερυθρολεύκων αναμένεται άμεσα στην Ιταλία για να «τρέξει» ένα από τα προαναφερθέντα μεταγραφικά ζητήματα, χωρίς να αποκλείουμε, όπως προαναφέραμε, την κίνηση-έκπληξη.

Το ταξίδι, πάντως, μπορεί να συνδυαστεί και με την περίπτωση του Μανωλά αφού είναι γνωστό το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει από ιταλικές ομάδες για τον Έλληνα άσο.

Όπως γίνεται αντιληπτό το επόμενο διήμερο είναι πολύ κρίσιμο και είναι εξαιρετικά πιθανό μέχρι την Τετάρτη να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο Λιμάνι όσον αφορά τη μεταγραφή-βόμβα και το θέμα Μανωλά. Εν αναμονή γιατί το φιτίλι φαίνεται ότι έχει ανάψει…

Πηγή: sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα