Σκέψεις για παραίτηση κάνει ο Βενιζέλος;

Η Τετάρτη ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα, τόσο για τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και για το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του egiakoumis ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έκανε σκέψεις να εγκαταλείψει το τιμόνι από την προεδρία του κόμματος. Διαβάστε το δημοσίευμα όπως έχει:

Ήθελε να παραιτηθεί από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βλέποντας την Τετάρτη το μεσημέρι στη βουλή κατά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις να ξηλώνεται σαν το «πουλόβερ» το κόμμα του με τις διαφοροποιήσεις των βουλευτών του.

Μόνος στο γραφείο του στη βουλή, έχοντας ανοικτό μόνο το ipad και διαβάζοντας αναρτήσεις πολιτών- χρηστών στο twitter, ζήτησε από τους συνεργάτες του μετά την σύντομη επίσκεψη δημοσιογράφων της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την τροπολογία Στουρνάρα, να παραμείνει μόνος: μην με ενοχλήσει κανείς… Τους είπε.

Άρχισε να καλεί στο τηλέφωνο ανθρώπους της απόλυτου εμπιστοσύνης του, στους οποίους ρωτούσε τη γνώμη τους για το τι θα έπρεπε να κάνει προσωπικά, αν έπρεπε να παραιτηθεί ή όχι. Μίλησε και με την οικογένειά του …Όλοι τον απέτρεψαν. Κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να καλέσουν στο τηλέφωνο τον Κώστα Σκανδαλίδη και να του πούνε να έρθει στο γραφείο, όπως και έγινε.

Η συνάντηση δίηρκησε αρκετή ώρα. Οι δύο άνδρες δεν μίλησαν μόνο πολιτικά αλλά και για όλα όσα είχαν συμβεί, τα οποία βίωνε πολύ έντονα ο κ. Βενιζελος αλλά και όλο το ΠΑΣΟΚ, ταυτόχρονα.

Εκεί για πρώτη φορά συζητήθηκε σοβαρά το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να κάνει στροφή, αφού τα μέτρα είναι δύσκολα και σκληρά. Στη συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλεγε στον κ. Σκανδαλίδη ότι δεν ελέγχεται με τίποτα, η ΚΟ είναι στα «κάγκελα», δεν πειθαρχούν οι βουλευτές κλπ. «Τι κάνουμε;,» τον ρώτησε …

Πηγή:egiakoumis.com

Keywords
Τυχαία Θέματα