Σοκαριστικό βίντεο-14χρονη αναπαριστά πως στραγγάλισε το νεογέννητο βρέφος της

Η 14χρονη Cassidy Goodison, έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία και όπως εξήγησε στις αρχές έφερε στον κόσμο μονή της το μωρό της, κρύβοντας το ακόμα και από τους γονείς της.

Η Cassidy που κατηγορείται για ένα πραγματικά φρικτό έγκλημα και θα δικαστεί ως ενήλικη από το δικαστήριο στη Φλόριντα, εξήγησε στις αρχές πως μόλις γεννήθηκε το μωρό της αφού έκοψε τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι, στραγγάλισε το νεογέννητο βρέφος και έκρυψε το άψυχο κορμάκι του σε ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο άπλυτα ρούχα. Ακόμη ομολόγησε πως απέκρυψε το γεγονός από τους γονείς της αφού η ίδια πίστευε πως θα άλλαζαν

οι σχέσεις τους.

Το άψυχο κορμάκι βρήκε η μητέρα της 14χρονης τρεις ημέρες μετά όταν καθαρίζοντας το δωμάτιο της κόρης της, μια αποκρουστική μυρωδιά την οδήγησε στο κουτί όπου ήταν κρυμμένο το μωρό. Η οικογένεια, όπως αναφέρει το ABC, είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη που προσπαθούσε να κρύψει η νεαρή αλλά η ίδια το είχε αρνηθεί. Η μητέρα της μάλιστα δήλωσε ότι την είχε υποχρεώσει να κάνει 2 τεστ εγκυμοσύνης τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα