Στο έλεος των ληστών οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό Χωριό

Τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού έχουν βάλει στο μάτι τις τελευταίες ημέρες θρασύτατοι ληστές!

Δύο ληστείες μέσα σε 20 ημέρες μόνο τυχαίο γεγονός δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Λίγο μετά τις 23:00, χτες το βράδυ άγνωστοι παραβίασαν παράθυρο στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΑΣΟΧ ΑΘΗΝΑ, μπήκαν ανενόχλητοι και έκλεψαν έναν υπολογιστή, τον ενισχυτή και τα ηχεία που χρησίμευαν για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου ενώ φεύγοντας διέρρηξαν

και δύο μηχανήματα αυτόματων πωλητών.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι αθλητικές εγκαταστάσεις γίνονται βορά ληστών! Πριν από 20 ημέρες άγνωστοι μπήκαν στο υπόγειο του εγκαταλελειμμένου κολυμβητηρίου που βρίσκεται ο υποσταθμός και έκλεψαν ότι χάλκινο υπήρχε εκεί προκαλώντας τεράστια ζημιά! Αποτέλεσμα για μέρες οι αθλητικές εγκαταστάσεις να μην ηλεκτροδοτούνται και οι Σύλλογοι να αποκαταστήσουν την βλάβη με δικά τους έξοδα ώστε να επανέλθει η ηλεκτροδότηση στα γυμναστήρια!

Και τα δύο γεγονότα επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΑΣΟΧ ΑΘΗΝΑ Ανδρέας Πετράκης ο οποίος τόνισε πως: «Δεν υπάρχει αστυνόμευση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο έλεος των ληστών».

Αμέσως μετά τις δύο διαρρήξεις ενημερώθηκε ο ΟΕΚ που παρότι βρίσκεται στην φάση της εκκαθάρισης είναι υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

πηγή:acharnorama.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα