Συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο ο Σέργουντ

Μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τότεναμ έχει στο μυαλό του ο τεχνικός της Τότεναμ, Τιμ Σέργουντ, την ώρα που στη χώρα που έχουν ταξιδέψει οι Λονδρέζοι για την αναμέτρηση με τη Ντνιέπρ, την Ουκρανία, εκτυλίσσονται αιματηρά επεισόδια.

«Απλά συγκεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο και πως να τον βγάλουμε έξω από τον δρόμο. Ποτέ δεν είναι ωραίο να βλέπεις σκηνές βίας σε καμία χώρα. Δεν είναι όμως κάτι που μας αφορά άμεσα. Σεβόμαστε τη διοργάνωση, έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Οι

παίκτες που έμειναν στα σπίτια τους είναι αυτοί που είναι τραυματίες και δεν είναι έτοιμοι. Πιθανότατα θα έχουμε το ελάχιστον οχτώ διεθνής στην ομάδα, έξι από τους οποίους θα δείτε στο Μουντιάλ», σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Είναι το μόνο κύπελλο που μας έχει μείνει και έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα που μπορούν να αγωνιστούν και στις δύο διοργανώσεις. Στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει και τα δυο. Μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Πιστεύουμε πως έχουμε μία αρκετά μεγάλη ομάδα για να το κάνουμε», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα