Τα μυστικά για ένα άψογο σώμα σε 2 εβδομάδες- Τι συμβουλεύει η personal trainer των σταρ

Η ειδικός στην καταπολέμηση του λίπους και perosnal trainer ροκ σταρ και γαλαζοαίματων, Louise Parker, μοιράζεται μερικά από τα μυστικά της για αδυνάτισμα και γυμναστική, τα οποία υπόσχονται να σας βοηθήσουν να φτιάξετε … σώμα μέσα σε δύο εβδομάδες.

Η Louise Parker υποστηρίζει ότι ο καθένας μπορεί να αποκτήσει σφιχτό και γυμνασμένο σώμα, ακολουθώντας τις συμβουλές τηςΗ 38άχρονη μητέρα δύο παιδιών υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καλύτερη μέρα από τη Δευτέρα για να ξεκινήσεις

το «figure magic 14″ πλάνο, όπως ονομάζει ή ίδια το πρόγραμμα 14 ημερών που έχει δημιουργήσει.

«Το 14ήμερο πλάνο για απώλεια λίπους βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο Εντατικό Πρόγραμμα, το οποίο είναι το αγαπημένο των σταρ για πάνω από μία δεκαετία» εξηγεί η Parker. «Η συνέπεια στα προγράμματά μου είναι πιο σημαντική από την αυστηρότητα και δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, δεν έχουν καμία σχέση με τις ακραίες δίαιτες, οι οποίες σαμποτάρουν τον οργανισμό» προσθέτει και τονίζει ότι αυτό το πλάνο υπόσχεται να δώσει ενέργεια, να αποτοξινώσει, να θρέψει και να βοηθήσει τον οργανισμό να αποβάλλει όσο περισσότερο λίπος μπορεί. «Αν παραμείνεις πιστή στο πλάνο για 14 ημέρες, θα έχεις ορατά αποτελέσματα» καταλήγει.

Για να διατηρήσεις τα οφέλη του προγράμματος, η Parker συμβουλεύει να συνεχίσεις να ακολουθείς τις προτάσεις της τις καθημερινές και επιτρέπεις στον εαυτό σου κάποιες λιχουδιές μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ημέρα 1η

Η συμβουλή της ημέρας από την Louise: «Λογικά θα ξυπνήσεις από έναν αναζωογονητικό ύπνο. Πριν κάνεις οτιδήποτε, ανέβα στη ζυγαριά. Αυτό είναι το βάρος σου. Σημείωσέ το και συνέχισε την ημέρα σου»

Πλάνο γευμάτων

Πρωινό: δύο μεγάλα αυγά (βιολογικά αν γίνεται)ποσέ σε μία φέτα ψωμί ολικής αλέσεως με δύο ντομάτες μυημένες στη σχάρα

Σνακ: ένα μήλο και 12 αμύγδαλα

Μεσημεριανό: ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε σαλάτα. Ψιλοκόβουμε μια χούφτα δυόσμο, μαϊντανό, κόλιαντρο, τρεις μέτριες ντομάτες, μια χούφτα βρασμένο μπρόκολο, ένα αγγούρι, ένα – δύο φρέσκα κρεμμυδάκια και ένα ψημένο στήθος κοτόπουλου. Περιχύνουμε ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ½ φρέσκο χυμό λεμονιού και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Απογευματινό: ένα μικρό μπολ χούμους χαμηλό σε λιπαρά και μια χούφτα μπιζέλια

Δείπνο: stir fry γαρίδες με τσίλι. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ½ κουταλιά της σούπας φυστικέλαιο, σκόρδο και τζίντζερ. Στη συνέχεια προσθέτουμε 100 γραμμάρια γαρίδες, κόκκινη και κίτρινη πιπεριά και μπρόκολο. Προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα νατρίου. Σερβίρουμε με επιπλέον πράσινα λαχανικά, πασπαλισμένα με ½ κουταλάκι του γλυκού σουσάμι.

Τι να πιεις

Πρωί: Πριν από τον καφέ ή το τσάι πιες χυμό από ½ λεμόνι αναμειγμένο σε ½ ποτήρι βραστό νερό και ½ ποτήρι κρύο. Μπορείς να πιεις δύο φλιτζάνια καφέ ή τσάι την ημέρα, και όχι περισσότερο από 100 ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα. Οι χυμοί και τα τονωτικά δεν επιτρέπονται, ενώ πρέπει να πίνεις τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα. Αν δεν σου αρέσει πολύ το νερό, πρόσθεσε λίγο ψιλοκομμένο αγγούρι.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού και του απογεύματος: Πρόσθεσε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη cranberry σε ½ λίτρο νερό κι απόλαυσέ το. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μέρος των δύο λίτρων νερό την ημέρα. Άκουσε τη δίψα σου και πιες όσο νερό έχεις ανάγκη.

Γυμναστική

Το session για την καύση του λίπους διαρκεί 40 λεπτά. Συμπεριλαμβανομένης της προθέρμανσης και των διατάσεων θα διαρκέσει συνολικά 50 λεπτά. Μπορείς να τρέξεις, να κάνεις jogging, να περπατήσεις ή να κάνεις sprint για να φτάσεις την απαιτούμενη ένταση. Εάν μπορείς ολοκλήρωσε το σετ πριν από το πρωινό, καθώς το σώμα σου θα κάψει πιο εύκολα το αποθηκευμένο λίπος. Σε περίπτωση που δεν σου ταιριάζει αυτή ώρα, φάε ένα μήλο ή ένα πορτοκάλι πριν την άσκηση.

Γρήγορο περπάτημα για 5 λεπτά για ζέσταμαΔούλεψε σε ένταση 6/10 για 5 λεπτάΑύξηση σε ένταση 9/10 για 1 λεπτόΜείωσε την ένταση στο 6/10 για 5 λεπτάΑύξησε σε 9/10 για 1 λεπτόΓρήγορο περπάτημα για 4 λεπτά για να ρίξεις τον ρυθμό της καρδιάςΕπανέλαβε μέχρι να ολοκληρώσεις το σετ (36 λεπτά)Γρήγορο περπάτημα για 4 λεπτά για να ρίξεις τον ρυθμό της καρδιάςΑφιέρωσε 5 λεπτά για διατάσεις στα πόδια
Keywords
Τυχαία Θέματα