Θρασύτατες ληστείες σε Τρίκαλα και Βόλο

Ένας γυναικολόγος στα Τρίκαλα και ένας οδηγός φορτηγού στον Βόλο έπεσαν θύματα ληστειών και οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» όλη τη Θεσσαλία για να συλλάβουν τους δράστες.

Ερευνες σε όλη τη Θεσσαλία διενεργούν οι αστυνομικοί προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δράστες δυο θρασύτατων ληστειών που έγιναν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών με θύματα ένα γυναικολόγο στα Τρίκαλα και έναν οδηγό φορτηγού στον

Αλμυρό Βόλου.

Ο γνωστός γιατρός των Τρικάλων είχε μόλις βγει από το ιατρείο του και κατευθυνόταν προς το γκαράζ του κτιρίου για να πάρει το αυτοκίνητό του, όταν πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του δύο κουκουλοφόροι και τον ακινητοποίησαν ο ένας με την απειλή περίστροφο και ο άλλος με μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. Οι δράστες άρπαξαν 600 ευρώ από τις τσέπες του μαιευτήρα και ζήτησαν επιτακτικά να τους δώσει το κινητό και την τσάντα του μέσα στην οποία είχε προσωπικά του έγγραφα.

Ο γιατρός φάνηκε αρκετά ψύχραιμος και έδωσε την τσάντα, αλλά προσπάθησε να πείσει τους δράστες να αφήσουν το κινητό του, μέσα στο οποίο είχε καταχωρημένα τηλέφωνα που έχουν σχέση με τη δουλειά του. Όμως, εκείνοι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι προς άγνωστη κατεύθυνση.

*** Παριστάνοντας τους… εργάτες οδοποιΐας ήταν οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που έκαναν σήμα σε έναν 25χρονο Έλληνα οδηγό να σταθμεύσει το φορτηγό του σε μια εσοχή του οδοστρώματος στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Εκείνος, πιστεύοντας ότι γίνονταν έργα, συμμορφώθηκε με την υπόδειξη. Μόλις πάρκαρε, όμως, οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του και τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού!

Οι κακοποιοί υποχρέωσαν το νεαρό οδηγό να τους παραδώσει τα κλειδιά του φορτηγού, άρπαξαν και 340 ευρώ που είχε μαζί του και διέφυγαν με ένα άλλο φορτηγό προς άγνωστη κατεύθυνση. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους ενεπλάκη και η Ασφάλεια Βόλου.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βάιος

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα