Θρήνος στην κηδεία του άτυχου 19χρονου [εικόνες- βίντεο]

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν αυτήν την ώρα τον 19χρονο Θανάση στο νεκροταφείο του Περιστερίου. Η κηδεία άρχισε στις 17.00 και υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τη σορό του αδικοχαμένου νεαρού, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι απαρηγόρητοι.

Στις 16.25 άρχισαν πορεία προς το νεκροταφείο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Μόλις ένα τέταρτο πριν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση και χωρίς να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειάς του, κάποιοι αποφάσισαν να εκτονώσουν την οργή τους σε ένα λεωφορείο που

είχε την… ατυχία να βρεθεί εκείνη την ώρα στο σημείο που περίπου 150-200 συγγενείς και φίλοι του, πραγματοποιούσαν πορεία προς το νεκροταφείο.

Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο, που στη συνέχεια το έσπασαν και έγραψαν πάνω συνθήματα και τη λέξη «δολοφόνοι».

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xXyVXdAYpIoΟι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό

Σήμερα, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του άτυχου παιδιού, κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες έλεγξαν το μοιραίο τρόλεϊ και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη. Αν ο κουμπί κινδύνου το πάτησε ο 19χρονος ή κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με δικαστικές πληροφορίες, που επικαλείται το Βήμα, στο πόρισμα των ελεγκτών αναφέρεται ότι:
«Ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του «πιάσει» το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε».

πηγή:newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα