Τώρα-Σε εξέλιξη οι απεργιακές κινητοποιήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απεργιακές συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ σε Πεδίον του Αρεως και Ομόνοια αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Οι διαδηλωτές θα πραγματοποιήσουν αργότερα πορείες που θα καταλήξουν στην πλατεία Συντάγματος. Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή κινητοποίηση γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας

για τα προωθούμενα μέτρα που πλήττουν εισοδήματα και εργασιακά.

Στη συγκέντρωση του Πεδίου του Αρεως βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Από την Ομόνοια η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι «για να υπάρχουν αποτελέσματα στους αγώνες χρειάζεται ένα καινούριο ξεκίνημα στη συσπείρωση δυνάμεων, στα ριζοσπαστικά αιτήματα, στις ανεβασμένες μορφές πάλης».

«Ο λαός πρέπει να πιστέψει ότι μια Ελλάδα αποδεσμευμένη από την ΕΕ, μια Ελλάδα όπου ο λαός κάνει κουμάντο μπορεί να εξασφαλίσει την κοινωνική ευημερία και να αποτρέψει τα χειρότερα. Αν δεν το πιστέψει αυτό ο λαός τότε το πάνω χέρι θα το έχουν τα κόμματα εξουσίας, οι πλουτοκράτες και οι διάφοροι διαχειριστές που τον κοροϊδεύουν ασύστολα», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα