Τους «μάτιασαν»;- Μετά το «μαύρο» ήρθε και η απίστευτη γκάφα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1- Δείτε το βίντεο

Mάλλον κάποιος τους έχει «ματιάσει» στον ΑΝΤ1. Δεν εξηγείται αλλιώς αφού μετά το «μαύρο», ήρθε και η απίστευτη γκάφα στο δελτίο ειδήσεων.

Ένα «ρεπορτάζ» που ξεκίνησε ως «τρολιά», όπως λέγεται στο χώρο των social media και που κατέληξε ως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Η ιστοσελίδα tokoulouri δημοσίευσε ένα… άρθρο-

παρωδία σύμφωνα με το οποίο πάμπλουτοι επενδυτές πρόκειται να δημιουργήσουν ένα υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στην Γκιώνα. Αυτό φυσικά, όπως είπαμε, ήταν μια χιουμοριστική είδηση και όχι μια πραγματική είδηση.

Αυτό το δημοσίευμα αποτέλεσε μια…λάθος αφορμή για το δελτίο του ΑΝΤ1, το οποίο έκανε εκτενές ρεπορτάζ, στο οποίο μάλιστα μίλησαν και μεσίτες και οι τοπικοί παράγοντες.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Η ιστοσελίδα tokoulouri συνέχισε την πλάκα, η αλλιώς την… «τρολιά», και μετά το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 έγραψε:

Σε τροχιά φαίνεται πως έχουν μπει οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου, υπερσύγχρονου χιονοδρομικού κέντρου αραβικών συμφερόντων στην Γκιώνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού παραρτήματος του «Κουλουριού», Ant1 TV, η συμφωνία για το τιτάνιο έργο έχει κλείσει, επιβεβαιώνοντας τη διαπίστωση σχετικά με τη βελτίωση του διεθνούς επιχειρηματικού κλίματος για την Ελλάδα, η οποία έχει αρχίσει να προσελκύει και πάλι μεγάλες επενδύσεις. Την εκτίμηση αυτή έκανε μιλώντας στην κάμερα του καναλιού γενικός διευθυντής μεγάλης εταιρείας real estate, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των Βαλκανίων αλλά και στο νησί του Πάσχα, ενώ από την πλευρά τους δημοτικοί άρχοντες της περιοχής επισήμαναν πως η Γκιώνα αποτελεί ιδανική τοποθεσία για ένα τέτοιο εγχείρημα καθώς στην περιοχή υπάρχει άφθονο χιόνι αλλά και εξαιρετικό ψητό κρέας. Σε επικοινωνία του με το «Κουλούρι» τέλος, το υπουργείο Ανάπτυξης κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και αρκέστηκε να δηλώσει πως «ετοιμάζουμε κάτι μεγάλο, θα τρίβετε τα μάτια σας, η Ελλάδα θα πάει μπροστά με τη βοήθεια της Παναγίας.

Πηγή: tvshow

Keywords
Τυχαία Θέματα