«Βόμβα» στον Ελεύθερο Τύπο: Παίρνουν «διαζύγιο» Μπενέκος – Σκαναβής. Αγωνία για τους εργαζόμενους

Σαν κεραυνός εν αιθρία στον κλάδο των ΜΜΕ σκάει η είδηση του «διαζυγίου» των εκδοτικού διδύμου «Μπενέκου – Σκαναβή», δημιουργώντας μεγάλη ταραχή, ιδιαίτερα στους εργαζόμενους των εφημερίδων Ελεύθερος Τύπος και Επενδυτής.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, είναι θέμα ημερών πριν οι Αλέξης Σκαναβής και Δημήτρης Μπενέκος πάρουν και επίσημα πλέον «διαζύγιο» από την εκδοτική – επιχειρηματική τους σύμπραξη, τραβώντας ο καθένας τον δρόμο του.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι «δύο» έχουν πολλές διαφωνίες

τόσο ως προς την πολιτική που έπρεπε να ακολουθήσει το εκδοτικό συγκρότημα αλλά και σε ότι αφορά το κομμάτι των δαπανών.

Όπως μαθαίνουμε, ο Ελεύθερος Τύπος περνάει στα χέρια του Αλέξη Σκαναβή και ο Επενδυτής στα χέρια του Δημήτρη Μπενέκου. Και εδώ έρχεται η αγωνία των εργαζομένων, αφού όπως μαθαίνουμε, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Ελεύθερο Τύπο, κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι υπό τη νέα διεύθυνση η εφημερίδα θα λειτουργήσει με λιγότερους δημοσιογράφους και μάλλον με μειωμένους μισθούς! Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη του εκδοτικού συγκοτήματος, γι” αυτό και είμαστε επιφυλακτικοί.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.

Πηγή: planet-greece.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα