Ξέσπασμα των οπαδών του Ολυμπιακού στην σελίδα facebook του συλλόγου: Δώστε το στον Αστέρα

Πλήθος μηνυμάτων αγανάκτησης κατέκλυσαν την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook μετά τη λήξη του τελικού στο ΟΑΚΑ.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη νίκη του Ολυμπιακού και από κάτω έγινε χαμός από εκατοντάδες σχόλια, συντριπτικά αρνητικού περιεχομένου. «Τέλος

του τελικού! Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 και κατακτά το 26ο Κύπελλο και 16ο νταμπλ στην ιστορία του!», έγραφε η ανάρτηση.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έπεσαν στο Facebook. Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού συμβουλεύουν τους άλλους οπαδούς να στραφούν στο μπάσκετ και δεν παραλείπουν να συγχαρούν τον Αστέρα.

Ολυμπιακός θα μείνω απλά έκοψα τη μπάλα, μπορείτε και εσείς. Αύριο έχει τελικό.

ρε μας δουλεύετε????Αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός που όλοι ονειρευόμαστε σόρρυ αλλά κοιμάστε όλοι…Τέτοια κύπελλα δεν τα θέλω….

Που είσαι Ερνέστο???Που είσαι Μιραλλάς???Που είσαι Γκαλλέτι???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ?????ΑΙΣΧΟΣ…!!!!!!!

πραγματικα χαιρομαι διοτι το 80% των μυνηματων εδω μεσα βγαζει υγεια!!οι αντικειμενικοι ολυμπιακοι δεν πανηγυριζουν σημερα!

Δηλαδη πρεπει να χαρουμε με αυτο το χάλι;

μονο μπασκετ πλεον…

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ! ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ! ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ….. (………..) (!)

ΜΠΑΣΚΕΤ αυριο…που τα παλικαρια τα δινουν ΟΛΑ

ΝΤΡΟΠΗ

και χαίρεστε τώρα ε? ? ?ευτυχώς που υπάρχει το μπάσκετ και χαιρόμαστε! ! !

San olumpiakos auto to kupello den to thelw k den tha to metrisw pote mazi me ta proigoumena…aisxos thelw ton OLUMPIAKO MOU oxi ton modesto na deinei mpounies xwris logo k se 2 faseis uper tou astera na min ta deinei…na to xaireste re adelfia egw den tha to panigurisw kalhnuxta

Μονο μπασκετ ρε…ο ολυμπιακος εφτασε οπου εφτασε με την αξια του…!!!

Επαιζε ο Ολυμπιακος τελικο σε καποιο αθλημα σημερα;Γιατι εγω νομιζα οτι αυριο παιζαμε στο μπασκετ…

Μπράβο στον Αστέρα πρωτίστως – όσο για εμάς ακόμα ένα τρόπαιο αλλά το καλοκαίρι πρέπει να αλλάξουν πολλά, κυρίως “μυαλά”

To oti panigirizoun mono oi gunaikes leei polla gia ton shmerino teliko

Sygxarithria ston astera…..

Όσο γαύρος και να είμαι…. τέτοια χάλια δεν βλέπονται… δώστε το Κύπελο στον Αστέρα… αυτός το αξίζει…. και δεν συζητώ για την φάση του χέρι – πέναλτι – αποβολή… έλεος….

Ούτε με 40 ευρω δεν παίρνω διαρκείας ξανά!!! Ουστ ξεφτιλες!!! ΑΣΤΕΡΑ είσαι κυπελουχος και το ξέρεις!!!

kseftila. bravo ston Astera

Σήμερα γίναμε αυτό που μισούμε. Ψευτόμαγκες, χωρίς πάθος και ψυχή. Κρίμα και συγχαρητήρια στον Αστέρα.

Αίσχος …… τραγική εικόνα.

omada emetos

Ντροπη σκετη…

Καθαρση ΤΩΡΑ!!!

περα απο τα 150 200 μαλακισμενα δεν κοροιδευετε κανεναν πλεον. ο κοσμος βλεπει.

Δεν χάρηκα καθόλου !!!

Manos Kochilas twra einai h stigmi pou panagurizioume h meta??giati den niw8w kan na panagurisw kseftilikia…

Koita3te na gurisoume ligo ta vlemata mas sto mpasket,gt ta palikaria a3izoum polla,ane3artitos to apotelesma aurio. . .

εμεις απλα λυπουμαστε πολυ!!

ποιος σας είπε ότι χαιρόμαστε … μας είναι αδιαφορώ το κύπελλο .. μπράβο στους αρκάδες άξιζαν το καλύτερο …

agapisa ton Olimpiako otan os pitsirikas eida ekeino to katarameno paixnidi me ti Juve sto OAKA.simera niotho mia aidia gia auto pou legete Elliniko podosfairo.sigxaritiria gia tin ntropi pou mas prosferate apopse.

Oxi den to aksize

kurioi………………..apla aisxos………………

Συγχαρητήρια στον Αστέρα που έπρεπε να είναι αυτός που θα σηκώσει το κύπελλο. Ο Γιάχος κατάφερε να χαλάσει τον πιο εύκολο τελικό που υπήρχε τα τελευταία χρόνια…

οταν λες οτι θελω να κανω μεγαλη ομαδα για να κανει πορεια δεν πουλας μιραλας δεν δινεις ορμπαιθ αντε και καλα ο ερνεστο ειχε θεμα με το παιδι του ….τα υπολοιπα ομως ειναι γεγονοντα …το αποψινο μετα τον τελικο του μπασκετ ηταν αλλη μια αλητεια ,και τελικα τα γηπεδα θυμιζουν κλουβια για να μπουνε τα κοτσιφια μεσα για να παρουνε οι επιτιδιοι τα χρηματα .

πΠηγή: sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα