2.400 αιτήσεις σε μια εβδομάδα για την νέα Δημόσια Τηλεόραση!

Περισσότερες από 2.400 αιτήσεις κατατέθηκαν σε μία μόλις εβδομάδα από την δημοσίευση της προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού, για τη λειτουργία του μεταβατικού φορέα ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η αξιολόγηση των αιτήσεων για τις πρώτες 589 θέσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης θα γίνει ηλεκτρονικά από Ομάδα του Ειδικού Διαχειριστή.

Παράλληλα υπογραμμίζεται πως καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου ο μεταβατικός τηλεοπτικός φορέας να εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό, αν και δεν παρέχεται κανένας χρονικός προσδιορισμός για πότε μπορεί να γίνει αυτό.

Τέλος, με

επιστολή – καταγγελία του στο Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) ο εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ και προέδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την πιστοποίηση ECDL και αφορά εργαζόμενους της ΕΡΤ, τονίζει πως «το ζήτημα της πιστοποίησης ECDL για υποψήφιους εργαζόμενους στη «νέα ΕΡΤ» έχει σοβαρές εκπαιδευτικές, πολιτικές και ηθικές προεκτάσεις και ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρή βλάβη, λόγω αρνητικής δημοσιότητας, στο κύρος του Οργανισμού. Ο κ. Κουρουτός ζητάει να γίνει «ενδελεχής έλεγχος του εν λόγω προγράμματος και των τεχνικών και οικονομικών λεπτομερειών του και να ενημερωθούν άμεσα τα μέλη του ΔΣ για τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου ελέγχου».

Keywords
Τυχαία Θέματα