Attica Bank: Δεκτή η παραίτηση του εκτελεστικού μέλους κ. Αργύριου Ζαφειρόπουλου

Δεκτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank την παραίτηση του εκτελεστικού μέλους κ. Αργύριου Ζαφειρόπουλου κατά τη συνεδρίασή του στις 10/1/2013. Ο κ. Ζαφειρόπουλος είχε τη θέση του αντιπροέδρου Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Αργύριο Ζαφειρόπουλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Τράπεζα κατά τη διάρκεια της θητείας του, σημειώνεται στην ανακοίνωση

της τράπεζας.

Επισημαίνεται παράλληλα ότι η εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του κ. Αργύριου Ζαφειρόπουλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε μελλοντική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, ως αυτό έχει σήμερα με τα υπόλοιπα μέλη του, συνεχίζει τη διαχείριση και την εκπροσώπησή της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 παρ. 2 του Καταστατικού της, σε συνδυασμό και με τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 7 του κ.ν. 2190/1920, ενώ ουδεμία αλλαγή επέρχεται ως προς τη συγκρότησή του σε σώμα, τις αρμοδιότητες και τις εξουσίες εκπροσώπησης που έχει, καταλήγει η ανακοίνωση της τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα