BBC: «Αβάσιμες» οι κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου

Διαψεύδει ο δημοσιογράφος του BBC, Πολ Μέισον, τις κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου ότι το BBC παράφρασε τα λεγόμενά του, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί εμφυλίου.

«Οι κατηγορίες του κ. Παναγιώταρου ότι το BBC παράφρασε τα λεγόμενά του είναι εντελώς αβάσιμες. Τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έχουν ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα

του καναλιού αποδεικνύουν ότι οι κατηγορίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής δεν ευσταθούν», δήλωσε ο Βρετανός δημοσιογράφος που επικοινώνησε το «Βήμα» μαζί του.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο κ. Μέισον τόνισε ότι τον ρώτησε πολύ ξεκάθαρα αν ήθελε όντως να μιλήσει για εμφύλιο πόλεμο, δεδομένου ότι οι μνήμες από τον εμφύλιο είναι ακόμα σχετικά νωπές στην Ελλάδα. Ομως ο κ. Παναγιώταρος δεν έδειξε να ενστερνίζεται την ευαισθησία του βρετανού δημοσιογράφου και συνέχισε κάνοντας τις επίμαχες δηλώσεις.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν τον κ. Παναγιώταρο ο κ. Μέισον εξήγησε ότι «στείλαμε αίτημα προς τη Χρυσή Αυγή για μία συνέντευξη και από τα κεντρικά του κόμματος μας παρέπεμψαν στον κ. Παναγώταρο».

σχετικά άρθραΘα μας στείλουν ή… θα τους στείλουμε;Ο Πρωθυπουργός αισιοδοξεί…Αποκλείει “ανεξέλεγκτη” χρεωκοπία της Ελλάδας η ΜέρκελΣτο νοσοκομείο ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΣτουρνάρας: Θα αποστείλω στη Βουλή τους 54.246 που έβγαλαν χρήματα έξωΓ. Στουρνάρας: Στο τέλος η απόφαση θα είναι πολιτικήΠέντε λόγοι φέρνουν τη Μέρκελ στην Αθήνα«Πυρετός» στο Μαξίμου λόγω Μέρκελ και διαδηλώσεωνΣαμαράς: Δεν θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλιΈκτακτο: Διάγγελμα του Άντώνη Σαμαρά σήμερα
Keywords
Τυχαία Θέματα