ElvalHalcor: Υπέγραψε δύο ομολογιακά 270 εκατ. ευρώ

Την υπογραφή δύο κοινών ομολογιακών δανείων, συνολικού ύψους 270 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η ElvalHalcor.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εισηγμένη υπέγραψε κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 140.000.000 ευρώ, με τις “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”, “ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”

και την “ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, η οποία λειτουργεί και ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων.  Από το ανωτέρω ποσό, ποσό 88 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθεί στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενου ομολογιακού δανείου και ποσό 52 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας. Το δάνειο είναι διάρκειας 7,5 ετών.

Επίσης, υπέγραψε κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 130.000.000 ευρώ με τις “ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, “ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και την “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” η οποία λειτουργεί και ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων.

Από το ανωτέρω ποσό, ποσό 102 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθεί στην αναχρηματοδότηση υφιστάμενου ομολογιακού δανείου και ποσό 28 εκατ. ευρώ για την χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας. Το δάνειο είναι επίσης διάρκειας 7,5 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα