Ernst & Young: Ο Mark Weinberger νέος διευθύνων σύμβουλος

18:38 2/7/2013 - Πηγή: BankWars

Την υιοθέτηση του EY ως διεθνούς εμπορικού σήματός της με στόχο «Bulding a better working world», ανακοίνωσε, χθες παγκοσμίως, η Ernst & Young, παρουσιάζοντας το νέο λογότυπο της. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αλλαγή στη διοίκηση της εταιρείας σύμφωνα με την οποία ο κ.Mark Weinberger αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου διεθνώς, αντικαθιστώντας τον κ.Jim Turley.

«Building a better working world»

Από σήμερα η φράση «Building

a better working world» θα συνοψίζει την αποστολή της εταιρείας και θα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του σήματός της.

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ κ.Mark Weinberger σχολίασε: «Στην ΕΥ, η οικοδόμηση ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα ήταν πάντα ο στόχος μας και από σήμερα απεικονίζουμε το στόχο αυτό με ένα σαφή και συνοπτικό τρόπο. Γνωρίζουμε ότι η οικοδόμηση ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα αποτελεί ένα φιλόδοξο στόχο, αλλά είναι μια εξαιρετικά σημαντική φιλοδοξία και θα βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των μελλοντικών κινήσεων της εταιρείας. Κάθε μέρα, κάθε στέλεχος της ΕΥ είναι κομμάτι της προσπάθειας οικοδόμησης ενός κόσμου που λειτουργεί καλύτερα – για τους πελάτες μας, τις κοινότητές μας και για τις οικογένειές μας. Πιστεύουμε ότι όλα όσα κάνουμε – κάθε έλεγχος, κάθε φορολογική υπηρεσία, κάθε συμβουλευτική υπηρεσία, κάθε συνεργασία με τον πελάτη ή τον συνεργάτη μας – πρέπει να στοχεύει σε έναν κόσμο καλύτερο από ό, τι ήταν πριν.

Οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο, αυξάνεται η απασχόληση, οι καταναλωτές ξοδεύουν και οι επιχειρήσεις επενδύουν στις κοινότητές τους. Πέρα από την απλή ανάπτυξη, ένας κόσμος που λειτουργεί καλύτερα αξιοποιεί και αναπτύσσει τις ανθρώπινες δεξιότητες και ενθαρρύνει τη συνεργασία. Κατανοούμε την υποχρέωση μας να δούμε πέρα από το ατομικό μας συμφέρον και συμμετέχουμε στην κοινωνία. Χρησιμοποιούμε την παγκόσμια παρουσία μας και τις σχέσεις μας με τους πελάτες, τις κυβερνήσεις και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για να προκαλέσουμε αλλαγή προς το καλύτερο.»

Οι αξίες μας

Παρά τις αλλαγές αυτές, οι αξίες μας παραμένουν σημαντικές όσο ποτέ. Όπως εξηγεί ο Mark Weinberger: «Οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις της εταιρείας μας καθορίζουν το ποιοι είμαστε και θα παραμείνουν το θεμέλιο της εταιρικής μας κουλτούρας. Οι άνθρωποί μας επιδεικνύουν ακεραιότητα, σεβασμό και ομαδικότητα, και διακρίνονται από ενέργεια και ενθουσιασμό. Έχουν το θάρρος να οικοδομούν σχέσεις βασισμένες στο να «κάνεις το σωστό.»

Απλουστευμένη ονομασία και νέο λογότυπο

Με την ευκαιρία αυτή, η ΕΥ απλοποίησε την ονομασία της και επανασχεδίασε το λογότυπό της. Όπως εξηγεί ο Mark Weinberger: «Από την 1η Ιουλίου θα ονομαζόμαστε EY. Η συντομευμένη ονομασία θα δώσει τη συνοχή και την ευκολία χρήσης στις υπηρεσίες και τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, επανασχεδιάσαμε και το λογότυπο μας, απεικονίζοντας την νέα επωνυμία μας με σαφήνεια στο σχεδιασμό. Το νέο εμπορικό σήμα και το λογότυπο μας αναδεικνύουν με σαφήνεια και τόλμη το ποιοι είμαστε και αντανακλούν τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να είμαστε το καλύτερο brand στον κλάδο μας. Το σήμα και το λογότυπό μας φανερώνουν το ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε. Σήμερα παίρνουμε την ευκαιρία να ενισχύσουμε και να εκσυγχρονίσουμε το πώς εμείς οι ίδιοι εκπροσωπούμαστε στις αγορές σε όλο τον κόσμο απέναντι στους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.»

Ο νέος Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΕΥ

Ο Mark Weinberger 51 ετών, έχει διαγράψει διακεκριμένη επαγγελματική πορεία έχοντας καταλάβει σειρά ηγετικών θέσεων τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΥ. Ο Weinberger έχει διατελέσει επικεφαλής Φορολογικών Υπηρεσιών (Αμερικής και διεθνώς) ενώ συμμετείχε στο διεθνές εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρείας. Υπήρξε senior advisory partner για ορισμένους από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας μετέχοντας επίσης και στις επιτροπές Διεθνών Αγορών και Διεθνούς Πολιτικής. Στη διάρκεια της προεδρίας του George W. Bush διετέλεσε αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών για τη φορολογική πολιτική, ενώ ο Πρόεδρος Clinton τον τοποθέτησε στη Συμβουλευτική Επιτροπή για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Mark Weinberger δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή το να ηγηθείς αυτού του σπουδαίου οργανισμού σε αυτήν την περίοδο δυναμικών αλλαγών. Ανυπομονώ να βρεθώ αντιμέτωπος με τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η EY έχει μια περήφανη ιστορία που εκτείνεται σε περισσότερο από έναν αιώνα. Στο διάστημα αυτό έχουμε εμπεδώσει ένα όνομα που ταυτίζεται με την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα. Οικοδομούμε πάνω στην ιστορία και τη φήμη μας για να δημιουργήσουμε το μέλλον μας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα