Eurobank: Πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ σε 9 άτοκες δόσεις και με 5% επιστροφή

Τη δυνατότητα πληρωμής του πετρελαίου θέρμανσης, με χρήση των πιστωτικών καρτών Eurobank, σε 9 άτοκες δόσεις και με 5% Επιστροφή, προσφέρουν η Eurobank και η ΕΚΟ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,

παρέχεται η δυνατότητα στους κατόχους όλων των πιστωτικών καρτών της Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που εκδίδονται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Eurobank, να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης από επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ έως και τις 30 Απριλίου 2015 και να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα χρεώνοντας το ποσό σε 9 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, οι πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιστροφή εξασφαλίζουν στους κατόχους τους ακόμη μεγαλύτερο όφελος. Αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης από 29/10-29/11/2014 σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ κερδίζουν 5% Επιστροφή επί της αξίας των συναλλαγών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στην εφαρμογή «Επιστροφή app» για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο AppStore και στο Google Play.

Keywords
Αναζητήσεις
εκο ταχυδρομικο ταμιε, αγορά πετρέλαιο θέρμανσης σε άτοκες δόσεις ταχυδρομικού ταμιευτηρίου
Τυχαία Θέματα