FIAT: προτεραιότητα στην περιβαλλοντική πολιτική και το φυσικό αέριο.

Ο όμιλος Fiat έχει ως βασική προτεραιότητα στη στρατηγική του εδώ και πολλά χρόνια τη δημιουργία αυτοκινήτων με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στο περιβάλλον και τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία στην κατανάλωση.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής εντάσσεται και η παραγωγή μιας ευρείας γκάμας μοντέλων διπλού καυσίμου, τα οποία εκτός από βενζίνη καίνε και φυσικό αέριο, ένα από τα πιο φιλικά για το περιβάλλον καύσιμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από την καύση φυσικού αερίου είναι χαμηλότερες σε σύγκριση

και με τη βενζίνη, και με το ντίζελ, και με το υγραέριο, ενώ η χρησιμοποίηση φυσικού αερίου ως καυσίμου στα οχήματα μειώνει τις εκπομπές και άλλων σημαντικών ρύπων όπως τα οξείδια του αζώτου (NOx) και τα σωματίδια.

Τα μοντέλα διπλού καυσίμου Natural Power της Fiat είναι αρκετά διαδεδομένα στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας κερδίσει την αποδοχή του κοινού και έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις πιο οικονομικές και οικολογικές λύσεις στην αυτοκίνηση παγκοσμίως. Έτσι, τα τελευταία 15 χρόνια η Fiat αποτελεί το μεγαλύτερο παραγωγό οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Από το 1997 έως το 2012 έχουν πουληθεί περισσότερα από 560.000 επαγγελματικά και επιβατικά αυτοκίνητα Fiat Natural Power.

Περισσότερα στο www.caroto.gr

Original article: FIAT: προτεραιότητα στην περιβαλλοντική πολιτική και το φυσικό αέριο..

Keywords
Τυχαία Θέματα