It’s a boy! Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον [ΦΩΤΟ - VIDEO]

Αγοράκι γέννησε πριν από λίγο η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον. Η Κέιτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι 3,8 κιλών, στη μαιευτική πτέρυγα Lindo Wing του νοσοκομείου. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Στο νοσοκομείο St. Mary’s, όπου το 1982 γεννήθηκε ο σύζυγός της, μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο

μετά τη γέννηση του βασιλικού βρέφους ένας αγγελιοφόρος μετέφερε την πληροφορία για το φύλο του μωρού και την ώρα της γέννας του (16.24 ώρα Λονδίνου σύμφωνα με την Daily Mail), ενώ αργότερα οι πληροφορίες αναρτήθηκαν σε ειδική προθήκη στην είσοδο του Buckingham Palace.

Η ευτυχισμένη νέα μητέρα θα παραμείνει στο νοσοκομείο, ανέφερε εκπρόσωπος.

Το βασιλικό μωρό είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας μετά τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ.

Η είδηση έγινε δεκτή με πανηγυρισμούς από Βρετανούς αλλά και τουρίστες που από το πρωί συγκεντρώνονταν μπροστά στα ανάκτορα του Buckingham.

Σε μήνυμα του στο Twitter o Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, έγραψε: Εκφράζω τη χαρά μου για τον Δούκα και τη Δούκισσα τώρα που γεννήθηκε ο γιος τους. Όλη η χώρα θα γιορτάσει. Θα είναι περίφημοι γονείς.

Τα συγχαρητήριά του στους ευτυχείς γονείς εξέφρασε και ο ηγέτης των Εργατικών, Εντ Μίλιμπαντ. «Εύχομαι και στους δύο αλλά και στον γιο τους κάθε ευτυχία και μόνο υγεία» έγραψε, επίσης, στο Twitter.

Η ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσιγκτον έχει ως εξής:

Η αυτού υψηλότης η Δούκισσα του Κέμπριτζ γέννησε γιο στις 18:24 (ώρα Ελλάδος).

Το μωρό ζυγίζει περίπου 3,8 κιλά και χαίρει άκρας υγείας.

Παρών στη γέννα ήταν και ο Δούκας του Κέμπριτζ (Πρίγκιπας Ουίλιαμ)

Η Βασίλισσα Ελισσάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάληςμ ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα.

Η Αυτού Υψηλότης και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Ο βασιλικός τελάλης ανακοίνωσε το αρμόσυνο νέου της γέννηση του μωρού

Keywords
Τυχαία Θέματα