Jumbo- Βακάκης: Αύξηση 2% σε μισθούς πέραν της αύξησης που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση

Επιστολή Απ.Βακάκη στους εργαζόμενους της Jumbo, επιχειρεί να βάλει τέρμα στο θόρυβο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας έκανε λόγο για “εργασιακή γαλέρα και ασυδοσία” στην εταιρεία”.

Ο κ.Βακάκης αναφέρει πως “στα πλαίσια της εξαγγελθείσας πρόθεσης για αύξηση του εθνικού νομοθετημένου κατώτατου μισθού σε ποσοστό 2%, η Jumbo ανακοινώνει ότι εκτός από το 2% του Κράτους,

θα δοθεί ως έκτακτη αμοιβή επιπλέον 2% μηνιαίως στο προσωπικό της και με ημερομηνία ισχύoς την 01.01.2022”.

Σημειώνει επίσης ότι “σε περίπτωση δε που εντός του έτους 2022 ο νομοθετημένος κατώτατος μισθός αυξηθεί (για δεύτερη φορά) σε ποσοστό συνολικά άνω του 4%, η Jumbo θα καταβάλει, ως έκτακτη παροχή, και την διαφορά της αύξησης αυτής στους εργαζομένους της αναδρομικά από 01.01.2022”.

“Η Jumbo θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους εργαζόμενους για την αγάπη, την αφοσίωση και την πολύτιμη στήριξη που έχετε επιδείξει. Χάρη σε σας η επιχείρησή μας ανταποκρίνεται στις μεγάλες προκλήσεις και δυσκολίες των καιρών, συμπεριλαμβανομένης της πανδημίας και των ανατιμήσεων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνεχίζει να υπηρετεί τον αποστολή της, δηλαδή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Οι εργαζόμενοι είναι το πρόσωπο της επιχείρησής μας και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και υπό τις παρούσες, δυσμενείς συνθήκες”

Σε χθεσινή της ανακοίνωση η εταιρεία δηλώνει πως σε περιοχές που λειτουργεί ο ανταγωνισμός της τις Κυριακές, θα πράξει και εκείνη κάτι ανάλογο, διευκρινίζοντας ωστόσο πως ουδέποτε έχει ζητήσει να λειτουργήσουν τα καταστήματά της τις Κυριακές σε άλλες περιπτώσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα