METRO: Πήρε το Βραβείο Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΕΒΕΑ

11:33 9/7/2014 - Πηγή: BankWars

Με το βραβείο στην κατηγορία Εφοδιαστική Αλυσίδα διακρίθηκε η METROA.E.B.E. στα Βραβεία ΕΒΕΑ 2014 που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα.

Η διάκριση αυτή, αποτελεί το επιστέγασμα των δραστηριοτήτων και της επένδυσης ύψους 35 εκ. €, που πραγματοποίησε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια με τη δημιουργία του Κέντρου Διανομής της στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το οποίο αποτελεί εφαλτήριο τόσο για την

περαιτέρω ανάπτυξή της, όσο και για την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της. Το Κέντρο Διανομής της ΜETRO αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στην Ελλάδα. Βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση επιφάνειας 100 στρεμμάτων, ενώ οι κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούνται από κτίρια αποθηκών, εμβαδού 40.000 τ.μ. και βοηθητικά κτίρια, εμβαδού 1.200 τ.μ. Η συνολική χωρητικότητά του ανέρχεται στις 30.000 παλετοθέσεις και απασχολεί 350 εργαζόμενους, ενώ κάθε χρόνο παρουσιάζει συνεχή αύξηση διακίνησης, που για το 2013 ξεπέρασε τα 26.500.000 κιβώτια και τα 150 δρομολόγια ημερησίως.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και του επιχειρηματικού κόσμου, την METROA.E.B.E. εκπροσώπησε και παρέλαβε το βραβείο ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, ο οποίος και δήλωσε σχετικά: «Σε ένα σύνθετο και δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, επενδύουμε συστηματικά στη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών μας, με κύριο στόχο πάντα να ενισχύουμε την ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας. Η βράβευση μας ικανοποιεί βαθειά, γιατί αποτελεί επιβεβαίωση της μεγάλης αυτής προσπάθειας».

Τα Βραβεία ΕΒΕΑ απονέμονται εδώ και 19 χρόνια σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, ως αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων τους στον επιχειρηματικό κόσμο και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Η METRO Α.Ε.Β.Ε.αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας σήμερα 59 καταστήματα της αλυσίδας supermarketMymarketκαι 45 καταστήματα της αλυσίδας METROCash & Carry.

Keywords
Τυχαία Θέματα