Morgan Stanley: Καλύτερα των προβλέψεων τα αποτελέσματα

Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα οικονομικά αποτελέσματα της Morgan Stanley για το τρίτο τρίμηνο τους έτους, η οποία παρουσίασε, ωστόσο, ζημιές και μείωση εσόδων.

Ειδικότερα, η Morgan Stanley σημείωσε απώλειες 1,01 δισεκατομμύρια δολαρίων, ή 55 σεντς ανά μετοχή, σε σύγκριση με κέρδη ύψους 2,2 δισ. δολαρίων, ή 1,15 δολάρια, ένα χρόνο νωρίτερα. Τα καθαρά έσοδα ήταν 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια, μειωμένα σε σχέση με τα 9,89 δισεκατομμύρια δολάρια κατά το τρίτο τρίμηνο του 2011.

σχετικά άρθραΣτις τράπεζες
περνούν ακίνητα – “φιλέτα” της ΒωβόςΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΒΕΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 51% ΤΗΣ FOLLIE-FOLLIEΡευστότητα και οφειλές δημοσίου στο επίκεντρο της συνάντησης Α. Merkel – επιχειρηματιώνΦΑΓΕ: «Μετακομίζει» την έδρα στο ΛουξεμβούργοJUMBO: Επικίνδυνα παιχνίδια με Μόλυβδο και ΧρώμιοΣφίγγει ο κλοιός γύρω από την “Μπάμπης Βωβός”Ernst & Young: Ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον στην Ρωσία μετά και την ένταξή της στον ΠΟΕΑΤΕbank: Πώληση της ΔΩΔΩΝΗ αντί 21 εκατ. ευρώΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012AITΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η SATO
Keywords
Τυχαία Θέματα