O Oμπάμα ψήφισε!

Στο Σικάγο βρέθηκε χθες ο  πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με την ελπίδα να ενθαρρύνει και άλλους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν πριν τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα στο Σικάγο. Ο Αμερικανός πρόεδρος έριξε την ψήφο του στην κάλπη, περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε χθες το η το Reuters

 και το ινστιτούτο Ipsos, ο Ρόμνεϊ πήρε το προβάδισμα έναντι του Ομπάμα με διαφορά μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας (47% και 46% αντίστοιχα). Όπως φαίνεται σε μια άλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ABC News και της εφημερίδας Washington Post, ο Ρόμνεϊ φαίνεται να έχει μειώσει σημαντικά τη διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων, ιδιαίτερα μετά την πρώτη δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα του γκάλοπ δείχνουν ότι μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων ο Ρόμνεϊ προηγείται με 50% έναντι του Ομπάμα με 47%.

Ο Ρόμνεϊ δήλωσε πως εάν επανεκλεγεί ο Ομπάμα η Ουάσινγκτον θα επιστρέψει στο “συνηθισμένο της μονοπάτι”, ένα “μονοπάτι στο οποίο δεν βρίσκεται η λύση για την άνθιση της οικονομίας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα