SUNLIGHT: Νέα συμφωνία στη Ρωσική αγορά με τη Russian Railways

Η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT υπέγραψε νέα διεθνή εμπορική συμφωνία με τη Russian Railways, το δεύτερο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο στον κόσμο το οποίο μεταφέρει σε ετήσια βάση σχεδόν 1 δισ. επιβάτες και 1.2 δισ. τόνους φορτίου σε 11 διαφορετικές ζώνες ώρας στον κόσμο.

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT,

όπως τονίζει η εταιρεία, μέσω τοπικής στρατηγικής συνεργασίας, πέτυχε πιστοποίηση για τα προϊόντα της κατόπιν μακρόχρονης διαδικασίας και κέρδισε την εμπιστοσύνη του επίσημου κρατικού σιδηροδρομικού δικτύου. Με βάση τη νέα αυτή συμφωνία, η SUNLIGHT θα προμηθεύσει μπαταρίες εφεδρικής χρήσης ανοιχτού τύπου (OPzS) οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για τη σηματοδότηση στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του δικτύου. Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία αναμένεται να αποφέρει πολλαπλά κέρδη και τα επόμενα χρόνια.

Οι μπαταρίες κατασκευάζονται στο βιομηχανικό συγκρότημά της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, το πλέον σύγχρονο του κλάδου στην Ευρώπη, το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτοντας υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής μπαταριών και γραμμές συναρμολόγησης για πληθώρα ενεργειακών συστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα