Spiegel: Καλοκαιρινό… διάλειμμα για την κυβέρνηση – Από Σεπτέμβρη οι απολύσεις

11:58 5/6/2013 - Πηγή: BankWars

Για μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θέλει να αναβάλλει η κυβέρνηση τις απολύσεις στο δημόσιο, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αναλαμβάνει προσωπικά να πείσει την τρόικα για τη νέα αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με το γερμανικό

περιοδικό Spiegel η κυβέρνηση φοβάται ζημιά στην τουριστική κίνηση σε περίπτωση διαδηλώσεων και κοινωνικής αναταραχής στην Αθήνα, μεσούσης της τουριστικής περιόδου.

Στο άρθρο, που τιτλοφορείται «Ανησυχία για τις διακοπές – Η Ελλάδα θα κάνει ένα καλοκαιρινό διάλειμμα στις περικοπές των θέσεων εργασίας» και συνοδεύεται από μια μαγευτική φωτογραφία της Χαλκιδικής, περιγράφεται ως καλοκαιρινός εφιάλτης για την Ελλάδα το ορατό ενδεχόμενο απεργιών και οργισμένων διαδηλώσεων.

«Μια επιτυχημένη περίοδος διακοπών, θεωρείται ζωτικής σημασίας για την ανατροπή, καθώς για έκτη συνεχή χρονιά η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε ύφεση», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Οι πολιτικά ευαίσθητες αποφάσεις δεν λαμβάνονται το καλοκαίρι, συνεχίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τους φόβους της τρόικας.

Keywords
Τυχαία Θέματα