Super League: Γλίτωσε το «έμφραγμα» στο… 101′ ο ΠΑΟΚ! – Ολα τα αποτελέσματα

Με πέναλτι-δεύτερο γκολ του Βιεϊρίνια στο… 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, που προηγήθηκε δύο φορές, με Ζαχίντ-Μακέντα, ενώ ο Μάτος είχε δοκάρι ενδιάμεσα.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και με την έξυπνη τακτική του Δώνη μπλόκαρε τα ατού του ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» εγκλώβισαν στο πρώτο ημίχρονο το χτίσιμο του παιχνιδιού των γηπεδούχων με το ασφυκτικό πρέσινγκ που εφάρμοσαν και είναι χαρακτηριστικό ότι τις περισσότερες φορές ο τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς αναγκάζονταν να διώξει τη μπάλα με μακρινές μεταβιβάσεις.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του Κρέσπο, που γύρισε… χαλαρά τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς στο 44’, μην περιμένοντας ότι ο Ζαχίντ θα κυνηγήσει τη φάση. Ο Ζαχίντ τσίμπησε ιδανικά τη μπάλα πάνω στην έξοδο του Ζίβκοβιτς και εν συνεχεία την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του (0-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 65’ ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του αρχηγού του Βιεϊρίνια (1-1). Στο τελευταίο 20λεπτο του ματς ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πολιορκία του και είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 77’ σε κεφαλιά του Μάτος που τράνταξε τη συμβολή των δοκών του Διούδη. Στο 87’ ο Διούδης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ και Ιγκανσον και στην αντεπίθεση ο Ινσούα έβγαλε εκπληκτική μπαλιά στον Μακέντα που βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς και δεν λάθεψε, βάζοντας ξανά μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό (1-2).

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, με τη φάση του 90+6’ και πρωταγωνιστές τους Κουρμπέλη και Κρέσπο εντός περιοχής να οδηγεί τον Σλοβένο διαιτητή στο VAR. Η απόφασή του για πέναλτι έφερε τον Βιεϊρίνια απέναντι στον Διούδη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών στο 90’+11’ ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2.

Απίστευτο θρίλερ στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-2

Σε ένα ματς με απίστευτο φινάλε, η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, με χατ τρικ του Ολιβέιρα, και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ στο ημίχρονο, η ΑΕΚ γύρισε το ματς σε 2-1 και ενώ όλα έδειχναν ότι θα καθάριζε τη νίκη ήρθε το απρόσμενο. Στο 89′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τον Ανδρούτσο και ενώ όλα έδειχναν ότι θα «τσίμπαγε» βαθμό στο ΟΑΚΑ, ήρθε ο Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις να δώσει τη νίκη στην ομάδα του!

Νέα «γκέλα» για Παναιτωλικό, 1-1 στο Αγρίνιο με τον Αστέρα Τρίπολης

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Αγρίνιο μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης

Οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν ακόμη νίκη τη φετινή σεζόν, προηγήθηκαν στο 18′ με τον Μαρσιάλ, αλλά η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε με πέναλτι του Μπαράλες στο 39ο λεπτό.

Στο 18ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ. Τότε ύστερα από κόρνερ του Λουσέρο από τα αριστερά, ο Μαρσιάλ με τη κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε ν’ αντιδράσει, πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων και τα κατάφερε στο 39′.

Απίστευτη ανατροπή από ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΗ

Μετά από εντυπωσιακό και «χορταστικό» σε θέαμα, γκολ και φάσεις ματς, η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή σήμερα στη Λάρισα και επικράτησε του ΟΦΗ με 3-2

Η ομάδα της Κρήτης μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τα γκολ των Σεμέδο (3′) και Τσιλιανίδη (7′), αλλά η ΑΕΛ μείωσε, καταρχήν, στο 14ο λεπτό με τον Μόρα και στη συνέχεια έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Μιλοσάβλιεβιτς (68′) και Ντάουντα (79′).

Ο Ολυμπιακός… κόλλησε στο 0-0 στην Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στα Πηγάδια και έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο μέρος από τους αντιπάλους τους, πλαγιοκόπησαν και δημιούργησαν προϋποθέσεις, αλλά η Ξάνθη, που είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και έναν πολύ σταθερό Αμπάτ για να αφήσει δύο βαθμούς στα Πηγάδια και να γνωρίσει την δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα.

Μάχη μέχρι τέλους στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Αρης στο 1-1

Μεγάλο ματς στη Νέα Σμύρνη, δίχως νικητή ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αρη

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Αρσε στο 66′, αλλά στο 85′ ο Αρης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ροζ. Και ακολούθως η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε πολύ για να κάνει την ανατροπή έχοντας δύο δοκάρια και πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Κερδισμένη αυτής της αγωνιστικής είναι σίγουρα η ΑΕΚ, η οποία με το τρίποντο που μάζεψε στο ματς-θρίλερ κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τους 17 βαθμούς, μειώνοντας στο -6 από την πρώτη θέση.

Η βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική (εκκρεμεί το ματς Λαμία-Βόλος):

1. Ολυμπιακός  23
2. ΠΑΟΚ 21
3. ΑΕΚ 17
4. ΟΦΗ 16
5. Ξάνθη 16
6. ΑΕΛ 15
7. Άρης 12
8. Ατρόμητος 11
9. Αστέρας Τρίπολης 10
10. Παναθηναϊκός 9
11. Βόλος 9
12. Λαμία 4
13. Παναιτωλικός 3
14. Πανιώνιος -1

 

Keywords
Τυχαία Θέματα