Visa Europe: Στρατηγική συνεργασία με την Orange

Στρατηγική συνεργασία, που αποτυπώνει τη φιλοδοξία των δύο εταιρειών να επιταχυνθεί η ενημέρωση των καταναλωτών, καθώς και η καθημερινή χρήση των ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητών στη Γαλλία, υπέγραψαν Visa Europe και Orange.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρώτο βήμα είναι η δημιουργία της Orange

Cash που θα κάνει πραγματικότητα σε ευρύτερη κλίμακα τις καινοτόμες πληρωμές. Αποτελώντας την πρώτη προπληρωμένη κάρτα αυτού του είδους που λανσάρεται στη Γαλλία, η Orange Cash θα επιτρέψει στους πελάτες της Orange που διαθέτουν έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) με τεχνολογία NFC να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού εύκολα και με ασφάλεια. Η Orange Cash είναι μια λύση που έχει σχεδιάσει και διαχειρίζεται η Wirecard Card Solutions, μέλος της Visa Europe.

Η συγκεκριμένη συνεργασία θα προσφέρει τη δυνατότητα σε καταναλωτές στη Γαλλία να πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τα κινητά τους, ενώ ο αριθμός των τερματικών που δέχονται ανέπαφες πληρωμές στη Γαλλία έχει αυξηθεί κατά 50% το τελευταίο εξάμηνο.

Οι πελάτες της Orange θα μπορούν να κατεβάζουν την εφαρμογή Orange Cash, να φορτώνουν κάποιο ποσό στον Orange Cash προπληρωμένο λογαριασμό τους μέσω της χρεωστικής, της πιστωτικής ή της προπληρωμένης κάρτας τους και να προχωρούν απευθείας σε ανέπαφες πληρωμές. Για κάθε αγορά άνω των €20, ο χρήστης θα μπορεί να εισάγει έναν κωδικό που θα έχει ορίσει ο ίδιος προκειμένου να εγκριθεί η συναλλαγή.

Ο Thierry Millet, Vice PresidentMobile Payments & NFC, Orange, δήλωσε: «Το να πληρώνει κανείς χρησιμοποιώντας το smartphone του είναι μια νέα επιλογή που θα διευρυνθεί περισσότερο καθώς είναι ιδιαίτερα πρακτική για καθημερινές συναλλαγές. Με το λανσάρισμα της Orange Cash επιδιώκουμε την αύξηση της υιοθέτησης των συναλλαγών μέσω κινητού γενικά, αλλά φυσικά και για τους πελάτες μας, μέσω μιας απλής λύσης με πολλά πλεονεκτήματα. Η συνεργασία με τη Visa Europe αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και εξασφαλίζει αποδοχή της Orange Cash σε έναν μεγάλο αριθμό σημείων στη Γαλλία, αλλά και εκτός».

Η Sandra Alzetta, Executive Director – Mobile, Visa Europe, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Orange σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην υιοθέτηση των πληρωμών μέσω κινητού. Αυτή η συμφωνία βασίζεται τόσο στη μοναδική εξειδίκευση της Orange σε τεχνολογίες NFC και Visa, όσο και στην εμπιστοσύνη που έχουμε στα δύο brands. Η συνεργασία είναι σύμφωνη με τη στρατηγική μας στο πεδίο της καινοτομίας και μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια υπηρεσία που διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών».

Η Orange Cash θα είναι διαθέσιμη για τους πελάτες της Orange στο Στρασβούργο και την Καέν στις αρχές του 2014, ενόψει ευρύτερης διάθεσης κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Το συγκεκριμένο λανσάρισμα αναμένεται να επιταχύνει την υιοθέτηση των πληρωμών μέσω κινητού και θα υποστηρίξει τις αντίστοιχες προσφορές των τραπεζών-μελών.

Original article: Visa Europe: Στρατηγική συνεργασία με την Orange.

Keywords
Τυχαία Θέματα