Vivartia: “Εμφύλιος” για ένα… Goody’s στην Κηφισιά

15:50 4/9/2012 - Πηγή: BankWars

Ακόμη και έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ετοιμάζονται να ζητήσουν σύμβουλοι στο Δήμο Κηφισιάς, προκειμένου να «μπλοκάρουν» τις διαδικασίες κατασκευής από μέρους του ομίλου Vivartia καταστήματος Goody’s σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης τους.

Το συγκεκριμένο κατάστημα, που πήρε την θέση του Gloria Jeans, θα βρίσκεται δίπλα σε σημείο Εverest, που -ως γνωστόν-

επίσης ανήκει στον Vivartia, με συνέπαι να προκαλούνται “γκρίνιες” από τους franchisees, που σκέπτονται τα διαφυγόντα έσοδα, δεν έχει ακόμη πάρει άδεια λειτουργίας από το Δήμο της Κηφισιάς.

Αναμφίβολα, ο όμιλος στηρίζει την πόλη, καθώς -μεταξύ άλλων- αποτελεί και τον επίσημο χορηγό της ποδοσφαιρικής της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, όμως, “οι καθιερωμένες διαδικασίες, για το άνοιγμα ενός καταστήματος, οφείλουν να τηρούνται απ΄όλους”, τονίζουν άτομα κοντά στην υπόθεση και στον Δήμο Κηφισιάς.

e-marketdeals.gr

σχετικά άρθραΔωδώνη: Κλείνει σταθμό συγκέντρωσης γάλακτοςΤο αδύναμο ευρώ πλήττει την Coca-Cola HellenicΚ. Μίχαλος: «Υπάρχουν δράσεις για έσοδα και ρευστότητα στην αγορά»Motor Oil: Αυξάνουν θέσεις οι insidersΓια μεγάλα κανόνια στην ακτοπλοΐα προειδοποιεί η XRTCIntracom: Στον… πάγο το deal με τους ΚινέζουςΠληθαίνουν τα λουκέτα στις ελληνικές ναυτιλιακέςΠως η ΜΕΤΚΑ “κέρδισε” τους ΆραβεςMIG: Αγορά μετοχών από τον κ. Ανδρέα ΒγενόπουλοΑπεργούν οι εργαζόμενοι της Nutriart
Keywords
Τυχαία Θέματα