Α. ΣΑΜΑΡΑΣ – Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Σφοδρή σύγκρουση – Κινδυνολογία, πανικός και στο βάθος… εκλογές

Εκτός ορίων οδεύει πλέον η σύγκρουση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας , γίνεται όλο και πιο ορατό.

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

μετά τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο εντευκτήριο της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός είπε στους βουλευτές του κόμματός του πως εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μείνει ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες, δήλωση η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

«Όποιος μιλά για εκλογές αυτή τη στιγμή ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα» δήλωσε επίσης χθες ο Αντ. Σαμαράς, επιχειρώντας να βάλει τέλος στην εκλογολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Τσίπρας δεν έκρυψε την ενόχληση του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στους συνεργάτες του πως «ο πανικός οδηγεί τον κ. Σαμαρά σε ανεύθυνη και ακατάσχετη κινδυνολογία».

Μάλιστα ο Α. Τσίπρας τόνισε πως «ο ρόλος του πρωθυπουργού απαιτεί αίσθηση ευθύνης και όχι ανεύθυνες παρεμβάσεις στο καφενείο της Βουλής».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το κλίμα θα πολώνεται ακόμη περισσότερο όσο πλησιάζει ο Μάρτιος και η προεδρική εκλογή, αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια έκπληξη νωρίτερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα