Άδωνις: “ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πείνα – Ποιός θα επενδύσει στην Ελλάδα με μουρλούς στην εξουσία”;

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ισοδυναμεί με “πείνα”, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας ότι κανείς επενδυτής δεν θα φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα εάν θεωρήσει ότι θα έρθουν, όπως είπε, οι μουρλοί στην εξουσία.

Ο κ. Γεωργιάδης αφού εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η Ν.Δ θα “κόψει” πρώτη το νήμα των ευρωεκλογών, επικαλέστηκε και την πρόσφατη έκθεσή της Moody΄s, την οποία ανέγνωσε ως: “Τι μένει, λοιπόν, μεταξύ του να έρθουν οι επενδύσεις και

να ανοίξουν δουλειές και να τις βρίσκει ο κόσμος και να πέφτει η ανεργία; Μένει το τελευταίο που έγραψε η Moody’s στην έκθεσή της: να επιβεβαιώσει την πολιτική της σταθερότητα. Αν το κάνει αυτό, λέει η Moody’s, θα την αναβαθμίσει την Ελλάδα πέντε βαθμίδα”.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Γεωργιάδης αφού απέδωσε σε ενός είδους…ψυχολογικό πρόβλημα την παραμονή του κ. Σταθάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον ένεκα της σοβαρότητάς του, δεν βρίσκει άλλο λόγο να παραμένει στην Κουμουνδούρου, διατράνωσε: “Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα!”

Original article: Άδωνις: “ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πείνα – Ποιός θα επενδύσει στην Ελλάδα με μουρλούς στην εξουσία”;.

Keywords
Τυχαία Θέματα