Αυτή είναι θέση εργασίας – Η Swiss Air ψάχνει άτομο να γυρίσει τον κόσμο επί πληρωμή

10:21 6/5/2014 - Πηγή: BankWars

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss θα προσλάβει έναν ταξιδιώτη που θα κάνει το γύρο του κόσμου επί πληρωμή για έξι μήνες!

Στόχος της εταιρείας είναι να γίνει επιθεώρηση των υπηρεσιών που παρέχει αλλά και να αφηγηθεί ο «υπάλληλος» τις περιπέτειές του στον ιστότοπό της.

Η διαδικασία πρόσληψης ξεκίνησε την Δευτέρα και θα διαρκέσει πολλές εβδομάδες. Ο τυχερός που θα επιλεγεί μεταξύ όλων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

Η αγγελία που δημοσίευσε

η εταιρεία απευθύνεται σε «δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς». Ο «τουρίστας» θα πρέπει να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18.

Ο «Ελβετός Εξερευνητής», όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss. Εκτός από τον μισθό που θα καταβάλει στον “Εξερευνητή” η εταιρεία —το ποσό είναι υπό διαπραγμάτευση— θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.

Original article: Αυτή είναι θέση εργασίας – Η Swiss Air ψάχνει άτομο να γυρίσει τον κόσμο επί πληρωμή.

Keywords
Αναζητήσεις
swiss air greece θεσεις εργασιας, swiss air theseis ergasias
Τυχαία Θέματα