ΑΓΡΟΤΕΣ: Μπλόκα τέλος από σήμερα – Ερώτημα η Νίκαια του Β.Μπούτα…

Μετά τις 12 το μεσημέρι πρόκειται να αρχίσει η σταδιακή αποχώρηση από τα «μπλόκα» αγροτών που πρόσκεινται στο Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο Αγροτών. «Μεταφέραμε στους αγρότες τα αποτελέσματα των επαφών και στις συνελεύσεις που κατά τόπους έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε η σταδιακή αποχώρηση των τρακτέρ από μπλόκα στη Βόρειο Ελλάδα κι αλλού» δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ ο γραμματέας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Χρήστος Γκόντιας.

«Η

αποχώρηση των τρακτέρ από περίπου 22 μπλόκα θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, διότι περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης που θα έχουν συνάδελφοί μας με τους υπουργούς, αλλά και την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό την Τρίτη», πρόσθεσε ο κ. Γκόντιας, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν κι άλλες μορφές κινητοποιήσεων εκτός από τα τρακτέρ στους δρόμους.

Συνάντηση με τους υπουργούς Γ.Στουρνάρα, Γ.Βρούτση, Αθ.Τσαυτάρη και Ευ.Λιβιεράτο, θα έχουν σήμερα στις 2 το μεσημέρι επιτροπή αγροτών με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα που “ηγείται” του μπλόκου στη Νίκαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα