Αίτημα για αποφυλάκιση κατέθεσε ο Ν. Ζήγρας, ξάδελφος του Τσοχατζόπουλου

Αίτημα για αποφυλάκιση υπέβαλε ο προφυλακισμένος ξάδελφος του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας επικαλούμενος μεταξύ άλλων λόγους υγείας, ενώ καταγγέλλει ότι οι δικαστικές αρχές δεν αξιοποίησαν την πρότασή του να επιστραφούν στο Δημόσιο, με τη συναίνεσή του, τα χρήματα που είχαν μείνει σε λογαριασμούς του στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τον κ. Ζήγρα, οι λογαριασμοί ανοίχθηκαν εν αγνοία του από τον ‘Ακη Τσοχατζόπουλο.

Επαναλαμβάνει ακόμη ότι ο ίδιος ήταν εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του προφυλακισμένου εξαδέλφου του και τονίζει: «Εγώ ούτε συνομιλούσα απευθείας με τους ειδικούς που είχε επιλέξει ο συγκατηγορούμενός μου για να στήσει το δίκτυο εταιρειών και λογαριασμών ούτε ήλεγχα τους λογαριασμούς ή τις εταιρείες που ανοίχτηκαν στο όνομά μου».

σχετικά άρθραΑυστριακός Καγκελάριος: Σαφές μήνυμα πίστης στην ΕλλάδαΑναστολή έκτισης ποινής για τον επιχειρηματία Γ. ΠετζετάκιΣτους ΟΤΑ 42 εκατ. ευρώVPRC: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, στην τρίτη θέση η Χρυσή ΑυγήΣυμπλοκή ΜΑΤ και μικροπωλητών στην ΑΣΟΕΕΣτα 6,6 εκατ.ευρώ τα πρόστιμα που αφορούν πετρελαιοειδήΈρχεται ο Επίτροπος Χαν!Έντονη αντίδραση Δραγασάκη στις απαξιωτικές εκφράσεις Ζαρούλια για τους μετανάστεςΕντοπίστηκε παράνομο «μίνι καζίνο» στην ΑθήναΕξιχνιάστηκε απαγωγή 26χρονου, έρευνες για τον εντοπισμό του
Keywords
Τυχαία Θέματα