Άκης: «Να με λέτε υπουργό, δεν είμαστε φιλαράκια»

Δεν έχουν βρεθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, τόνισαν οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής, ενώ παράλληλα μίλησαν για «μίζες» που είχε λάβει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συνεργάτες του που έχουν ταξιδέψει σε πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου επεσήμαναν πως δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα ως δώρα για «πολυτελή διαβίωση» του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο

ένας από τους συνήγορους του Δημοσίου, Διονύσης Κολοβός, σημείωσε πως το 1996 μετά τα Ιμια το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων σε εξωπραγματικά ποσά και πως «οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο».

Στη συνέχεια, ο συνήγορος σχολίασε και τον τρόπο προώθησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων, υποστηρίζοντας πως «όλοι πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της αγόρευσης της Πολιτικής Αγωγής, ο πρώην υπουργός δεν μπορούσε να κρύψει τα νεύρα του. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μάλιστα σε μια στιγμή, είπε καθώς είχε εκνευριστεί: «Να με λέτε υπουργό παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια».

To λόγο στη συνέχεια πήρε η δεύτερη εκ των συνηγόρων της Πολιτικής Αγωγής, Αργυρία Φανουράκη. Η ίδια μίλησε για τεράστια ποσά τα οποία δόθηκαν ως «μίζες» στον πρώην υπουργό και έφθαναν «ακόμη και μέσα σε βαλίτσες».

Keywords
Τυχαία Θέματα