Αλισβερίσι στις Εφορίες επί ΠΑΣΟΚ; Α – ΠΑ- ΠΑ!

Η ιστορία θα δείξει και θα αποδείξει τι πάει να κάνει ο υφυπουργός Μαυραγάνης με την απόφασή του να ξηλώσει όλους τους επικεφαλείς των ΔΟΥ. Αλλά να μιλάει επ’ αυτού και ο κ. Καχριμάκης, μάλλον πάει πολύ.

Δείτε τι ανάρτησε στο twitter: «Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ Θα δεχθούν να ψηφίσουν στη Βουλή την αθλιότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπ. οικονομικών

που με τροπολογία καταργεί όλους τους επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών σε μια δύσκολη συγκυρία για τα έσοδα και τις ανάγκες του κράτους; ΚΎΡΙΕ Μαυραγάνη αρμόδιε για το προσωπικό υφυπουργέ να γνωρίζεις ότι γνωρίζουμε το αλισβερίσι που γίνεται στο γραφείο σου για το ποιους θέλετε να βάλετε επικεφαλής και δεν μιλώ μόνο για πολιτική ταυτότητα και ο νοών νοήτω!!!»

Στην τροπολογία Μαυραγάνη, πέρα από το ξήλωμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η εναλλαγή των προσώπων που υπηρετούν σε κρίσιμες θέσεις της φορολογικής διοίκησης σε τακτά χρονικά διαστήματα, προβλέπεται ακόμα ότι η ετήσια θητεία των προϊσταμένων αυτών μπορεί να ανανεώνεται έως δύο φορές, κατά συνέπεια η θητεία τους δεν μπορεί να υπερβαίνει την τριετία. Η αξιολόγησή τους θα γίνεται σε τριμηνιαία βάση. Στην τροπολογία για τις εφορίες αντιδρά το ΠΑΣΟΚ. Κύκλοι της Ιπποκράτους υπογραμμίζουν ότι η τροπολογία κατατέθηκε από το ΥΠΟΙΚ χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ.

σχετικά άρθραΠοιους «καίει» ο ενιαίος και αυτοτελής φόρος 28%Καραμούζης: Αναγκαία η δημιουργία μεγαλύτερων τραπεζικών σχημάτωνΧρησιμοποιούσαν ονόματα νεκρών για να παίρνουν επιδοτήσειςΆμεση διαγραφή της Ζαρούλια ζητά το EGAMAνατίναξαν ΑΤΜ στην Αγία ΠαρασκευήΤο «καυτό» email του Βρούτση στην τρόικαΟι Έλληνες πάνε…Αυστραλία!Kατασχέθηκαν 6,5 κιλά χασίς«Μαζεύει» τις δηλώσεις περί εμφυλίου στην Ελλάδα ο Η. ΠαναγιώταροςΝτ. Μπακογιάννη: Κερδισμένη η Γερμανία από την ελληνική κρίση
Keywords
Τυχαία Θέματα