Αλλοιώσεις του μυοκαρδίου έδειξε η νεκροψία του 23χρονου που πέθανε σε παραλία της Σίφνου

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου φοιτητή από τη Λαμία, ο οποίος κατέρρευσε σε παραλία της Σίφνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον επικεφαλής της Iατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλία Μπογιόκα έδειξε ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο

kathimerini.gr, ο κ. Μπογιόκας ανέφερε ότι προέκυψαν ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ενώ πρόσθεσε πως βρισκόμαστε εν αναμονή των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος, καθώς ο 23χρονος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του γνωστή παραλία της Σίφνου, όταν κατέρρευσε και άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί του έκαναν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα