Αλβανία: Παραμένει στη φυλακή ο Φρ. Μπελέρης, αποφυλακίζεται ο Π. Κοκαβέσης

14:08 1/6/2023 - Πηγή: BankWars

Παραμένει στη φυλακή ο δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, ενώ αποφυλακίζεται με όρους ο άμεσος συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης, καθώς, όπως μεταδίδει το himara.gr ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη η εξέταση της προσφυγής κατά της απόφασης προφυλάκισης που είχαν καταθέσει και οι δύο. Το «παρών» στο δικαστήριο σήμερα έδωσε μόνο ο κ. Κοκαβέσης ενώ τον κ. Μπελέρη τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.

Ο Παντελής Κοκαβέσης αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας των σοβαρών θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει με υποχρεωτική παρουσία στο τμήμα της Χειμάρρας.

Υπενθυμίζεται

ότι και οι δύο βρίσκονται ήδη 20 ημέρες στη φυλακή. Η σύλληψή τους από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις έγινε τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές στην Αλβανία.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, στο περιθώριο της άτυπης συνόδου υπουργών Εξωτερικών κρατών-μελών του ΝΑΤΟ στο Όσλο, συναντήθηκαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Βασίλης Κασκαρέλης και η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Όλτα Τσάκα, στην οποία ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών το ζήτημα της αποφυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χείμαρρας Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

Keywords
Αναζητήσεις
alvania-paramenei-sti-fylaki-o-fr-beleris-apofylakizetai-o-p-kokavesis.htm
Τυχαία Θέματα